Zlín: Obřadní síň patřila Petru Čajánkovi a jeho spoluhráčům

12.05.2012 12:02

Vzájemné poděkování za dosavadní spolupráci bylo hlavním tématem pátečního setkání vedení města s hokejisty PSG Zlín, které se uskutečnilo v obřadní síni radnice.

Zlín: Obřadní síň patřila Petru Čajánkovi a jeho spoluhráčům
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

"Bylo to spíše neformální setkání, nicméně velmi důležité. Klub by měl vědět, že má v městu partnera, se kterým může počítat. I v dnešní nelehké době," sdělil primátor a prezident PSG Zlín Miroslav Adámek, jenž hokejisty přivítal společně s náměstky Alešem Dufkem, Miroslavem Kašným a Bedřichem Landsfeldem. "Podpory města si velice vážíme, je pro nás velmi důležitá," ujistil jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

V průběhu setkání předal kapitán týmu Petr Čajánek primátorovi Miroslavu Adámkovi svůj dres, podepsaný všemi hráči a členy realizačního týmu. "Tahle setkání mají smysl. Klub a město jsou pevně propojení a je jen dobře, že se společně potkáváme," je přesvědčen Petr Čajánek.

Jedním z témat bylo i hospodaření klubu v minulé sezoně. "Skončilo v černých číslech, což je výborné. Pro klub i město," prohlásil náměstek primátora a člen prezídia PSG Zlín Aleš Dufek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

7:04 České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

Paměť národa Jižní Čechy má od letošního dubna vypůjčenou Kendeho vilu, dům z roku 1920, zakoupený m…