Znojmo: Mateřské školy se mohou těšit na nové herní prvky

18.05.2015 19:29

Nové herní prvky v hodnotě čtyři sta padesát tisíc korun obdrží mateřské školy ve Znojmě. Nákup prostřednictvím e-aukce schválili znojemští radní. Dodavatelem herních prvků je znojemská firma Dřevoartikl.

Znojmo: Mateřské školy se mohou těšit na nové herní prvky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Vedle větších investic do mateřských škol, jako jsou opravy fasád nebo rekonstrukce sociálních zařízení, nezapomínáme ani na herní prvky. Dětem se nové houpačky nebo kreslící tabule budou jistě líbit,“ říká místostarosta Jan Grois, který má školství v gesci.

Mateřská škola v Příměticích se může těšit na lanovou prolézačku, šplhací věž, dětský dřevěný vláček, lavičku ve tvaru auta a na domeček s verandou. Mateřská škola Gránická obdrží pružinovou houpačku, tabule jako sadu květů a laťkový můstek.  Mateřská škola na Dělnické se dočká pružinového dvouhoupadla ve tvaru medvídka, dvou kreslících tabulí a houpačky. Mateřská škola na Rudoleckého ulici a mateřská škola na náměstí Republiky dostanou novou řetězovou dvouhoupačku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…