Znojmo: Ulice Průmyslová je na týden uzavřena

02.10.2017 11:31

Kvůli rekonstrukci železničního přejezdu bude úplně uzavřená ulice Průmyslová. Termín uzavírky je od pondělí 2. října do neděle 8. října 2017.

Znojmo: Ulice Průmyslová je na týden uzavřena
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Uzavřený úsek je 60 metrů dlouhý, tedy 30 metrů na každou stranu od železničního přejezdu. Vzhledem k tomu, že je ulice uzavřená v obou směrech, musí řidiči využít objízdné trasy.

  • Ze směru od křižovatky ulice Rooseveltova a ulice Průmyslová: řidiči odbočí z ulice Průmyslová na ulici Dobšická, na kruhovém objezdu pokračují výjezdem na ulici Družstevní až po křižovatku s ulicí Kotkova, poté se již vrátí na ulici Průmyslová.

Uzavírka ovlivní také autobusovou dopravu, a to linku IDS JMK 801 veřejné linkové osobní dopravy a linku městské autobusové dopravy (Hradiště – železniční stanice – Suchohrdly – Kuchařovice).

  • Objízdná trasa pro autobusovou dopravu je vedena po ul. Milady Horákové, Vídeňská, Kotkova a Družstevní a dále po své trase. Zrušeny jsou zastávky Průmyslová u lávky, Průmyslová u hřbitova, Dobšická u hřbitova, Dobšická u Baumaxu. Zastávka Průmyslová, KERAMIKA je dočasně přemístěna na ulici Kotkova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…