Znojmo má novou aplikaci pro chytré telefony

15.02.2017 11:30

V loňském roce přistoupila znojemská radnice k modernizaci komunikace mezi radnicí a občany a prostřednictvím Mobilního rozhlasu komunikuje s občany pomocí SMS zpráv a emailů. Nyní představuje znojemská radnice další možnost, jak získávat informace z obecního úřadu snadno a rychle – přes novou aplikaci pro chytré telefony.

Znojmo má novou aplikaci pro chytré telefony
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Stáhněte si aplikaci do vašeho mobilu a otestujte všechny funkce! Aplikace je jednoduše ke stažení zdarma ve vašich chytrých telefonech přes Google Play (Android) a App Store (iOS).

Užitečné funkce aplikace Mobilní rozhlas jsou:

  • Chytrá nástěnka - Na hlavní stránce aplikace najdete zprávy z úřadu – tiskové zprávy, novinky o dění ve městě apod. Kromě novinek se také dozvíte, jaké je u nás zrovna počasí, kdo má svátek a najdete tam upozornění na zprávy, které radnice rozesílá systémem Mobilního rozhlasu.
  • Info o obci - V této sekci najdete demografické, geografické a historické údaje o obci, stejně jako fotogalerii z obecních aktivit, kontakty a otevírací dobu úřadu a tipy na nejzajímavější aktivity a výlety. U každého tipu na výlet navíc najdete jeho polohu, otevírací dobu a případně vstupné. Už si nebudete muset lámat hlavu s tím, kam vyrazit.
     
  • Fotohlášky Zmapujto - Funkce, díky které můžete vyfotit a poslat obci pochvaly i náměty na zlepšení. Stačí přímo v aplikaci vyfotit černou skládku, výmol na silnici, nesvítí lampu, zničenou lavičku nebo například sraženou zvěř, označit místo a odeslat. Obec se již postará o nápravu. Samozřejmě budeme rádi i za pozitivní a pochvalné fotohlášky jako povedenou rekonstrukci, opravený chodník nebo hezkou vánoční výzdobu.
     
  • Tísňové linky - V aplikaci můžete jednoduše najít seznam nejdůležitějších tísňových linek a zavolat záchrannou službu, hasiče či policii. Součástí této funkce je také možnost zobrazit Vaši aktuální polohu a mapu okolí pro případ nenadálých událostí a nehod. Díky Tísňovým linkám budete mít pocit bezpečí, ať půjdete kamkoliv.

Stáhněte si aplikaci Mobilní rozhlas!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…