Znojmo představí novou turistickou atrakci i nový propagační spot

09.04.2018 11:30

Pořad Snídaně s Novou bude ve středu s nadsázkou patřit Znojmu. Objeví se v něm totiž hned tři reportáže vysílané v přímém přenosu právě ze Znojma a také zbrusu nový propagační spot města.

Znojmo představí novou turistickou atrakci i nový propagační spot
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Podařilo se nám dohodnout spolupráci s TV Nova a díky tomu statisícům diváků z celé České republiky ukážeme naši největší novinku letošní turistické sezóny – nově zpřístupněné věže v Jižním hradebním příkopu a s tím související nový prohlídkový okruh po hradebním opevnění,“ říká starosta Znojma Jan Grois.

„To ale není vše. Jestli jste zvyklí během reklam přepínat na jiné programy, tentokrát to nedělejte. V reklamním bloku se totiž Znojmo objeví také, a to díky zbrusu novému spotu #znojmochutna. Dali jsme si na něm opravdu záležet a je fakt skvělý. Všichni budou koukat, jak je Znojmo krásné a přitažlivé,“ dodává Grois.

A na co všechno se diváci mohou těšit? „Ve Snídani s Novou se odvysílají tři vstupy z prostoru Jižního hradebního příkopu. Startujeme už v 6:45 od Prašné věže a řeč bude hlavně o historii hradebního opevnění města a o novém prohlídkovém okruhu. V druhém vstupu, který si můžete pustit od 7:45, budeme vysílat přímo z expozice v Prašné věži, kde je k nahlédnutí mimo jiné nový 3D model hradebního opevnění. Třetí pozdrav ze Znojma proběhne v 8:15 na střeše Nově věže. V rámci tohoto vstupu pozveme na Znojemské kulturní léto – i to se totiž bude zčásti odehrávat v Kapucínské zahradě a v nově zrekonstruovaném prostranství u věží v Jižním hradebním příkopu,“ zve na vysílání Snídaně s Novou František Koudela, ředitel Znojemské Besedy, který bude zároveň jedním z hostů pořadu.

Ve Snídani s Novou se také objeví zbrusu nový propagační spot, a to z kampaně #znojmochutna. Pro Znojmo jej natáčeli bratři Otrubové z VideoBrothers. „Nový spot, zaměřený na kompletní propagaci města, vychází z kampaně, kterou jsme rozjeli již v loňském roce. I ve videu jsme tudíž volili moderní formu komunikace pomocí hashtagů, která koresponduje s naší kampaní #znojmochutna. Objeví se zde tedy všechna témata kampaně – historie, příroda, kultura, víno, pivo a okurky. Máme připravené i různě dlouhé varianty. Spoty totiž budeme používat jak v televizích, tak například v kině Svět, ve stanicích metra v Praze nebo v online reklamě na internetu,“ přibližuje vznik nového propagačního videa Koudela.

O Znojmě tak v sezóně bude určitě hodně slyšet a hlavně bude vidět! Nové propagační video uveřejníme v příštím týdnu i na sociálních sítích a na YouTube kanálech města Znojma a Znojemské Besedy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…