Bárta: Zemanovci se odkopali. Hazardní superguru na kandidátce SPOZ

16.09.2013 14:18

Víkendové mediální vody rozčeřila příhoda senátora Drymla, který měl inzultovat zvoleného předsedu Královehradeckého kraje Miroslava Matějku kvůli velrybářství a náboru černých duší. Upřímně se senátoru Drymlovi ani nedivím, protože se na třetím místě kandidátky SPOZ objevil Výkonný ředitel Sdružení provozovatelů centrálních loterních systémů Petr Vrzáň.

Bárta: Zemanovci se odkopali. Hazardní superguru na kandidátce SPOZ
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Současným posláním Vrzáně, mimochodem bývalého poslance za Sládkovy republikánce, je zuby nehty bránit rušení heren, přesvědčovat veřejnost o prospěšnosti hazardu a varovat, že rušením heren dochází k rušení pracovních míst, jak mi ostatně pan Vrzáň v dopise psal. Jakékoli patologické jevy gamblerství stejně jako ostudná nálepka, že ČR má nejvíc hracích přístrojů na hlavu na světě, jsou Spelosem upozaďovány.

Ať se občané, v případě že dají svůj hlas SPOZ, následně nediví, že postupně zadupávané herny v jejich obvodě zažijí renesanci a dál nás novinové titulky budou takto šokovat... 

Boj za výrazné omezení hazardu a jeho postupnou koncentraci, v co nejméně míst, jakož i odrpostění financování sportu a jiných veřejně prospěšných aktivit od výtěžků z hazardu budu prosazovat i nadále. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Pomáháme Ukrajině, aby se mohla bránit

6:16 Ministr Jurečka: Pomáháme Ukrajině, aby se mohla bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Ukrajině.