Bezák (ČSNS): České máslo v Británii za 30 Kč - mimo EU nám bude lépe

09.10.2017 5:35

Politická cenzura, kterou arogantní vládní proevropští politici uplatňují proti protiunijním stranám, nebude mít mezi občany úspěch. Následujme Británii a po BREXITU prohlasujme v referendu CZEXIT. Ten naší vlast ochrání před zlem z Bruselu.

Bezák (ČSNS): České máslo v Británii za 30 Kč - mimo EU nám bude lépe
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

Nikdo se zatím seriozně nezabýval porovnáváním kladů a záporů členství ČR v EU a v NATO. Kladem pro mladou generaci - studenty - určitě bylo otevření hranic. Záporem je zneužití otevření hranic nelegálními uprchlíky, kvůli kterým je Řekům, Italům a Němcům ve vlastní zemi už těsno a snaží se přehodit jejich "horký brambor" pomocí kvót na východoevropské země, a to včetně naši ČR. Kladem byly evropské dotace, a to jen do té doby než nám zničily české zemědělství. Kladem jistě by bývalo nejen svobodné cestování po zemích EU, kdyby na to z podprůměrných mezd (třetina výše německých mezd) 90 procent českých občanů mělo.

Po brutálním zmasakrování pokojných Katalánců, kteří chtěli svobodně v referendu se vyjádřit k otázce vyhlášení nezávislosti jejich země na Španělsku, a po reakci vrcholných politiků EU je zřejmé, že EU není ani humánní ani pro lidsko-právní,  za kterou se pseudohumanisticky vydávala ve vztahu ke kosovským Albáncům a k nelegálním migrantům. Co je vlastně podle Bruselu legální? Přijímat nelegální migranty z Afriky a Blízkého východu a přitom brutálně mlátit původní katalánské občany do krve? Legální je násilné odtržení Kosova od Jugoslávie, pomocí humanitárního bombardování letadly NATO (hlavně USA), i když bylo protiústavní a letecký a raketový útok na Jugoslávii byl proti mezinárodním pravidlům? A na druhé straně je legální brutální mlácení starých lidí a žen, mimo jiné občany Katalánska, a střílení po nich zakázanými gumovými projektily? Kde to jsme? Jsme ve spolku s ďáblem?

Já teda rozhodně jsem proevropský, ale představa o Evropě sadistických a brutálních zásahů proti občanům EU represivními složkami kteréhokoliv z členů EU a slovní podpora vrcholných představitelů Evropské unie tohoto vysoce "profesionálního" zákroku, mne nutí se zamyslet, zda je toto ten  skutečně vysněný spolek, jenž bude humánním a lidsko-právním pilířem v dnešním nebezpečném světě. Mnoho mých přátel a známých projevilo zhnusení ze zákroků španělské policie a z reakcí EU na katalánskou krizi. Češi a Slováci mají zkušenosti ze zásahu československých bezpečnostních sil na Národní třídě před 28 lety a podivují se, že v tzv. demokratickém a svobodném světě je vůbec něco takového možného v 21. století, kdy ještě s mnohem větší intenzitou a větší brutalitou se museli Katalánci  setkat v roce 2017 v katalánských ulicích a volebních místnostech.

To snad dokážou už jen fašisté a španělský premiér, nejspíše jeho idol je generál Franko, si pochvaluje profesionální zákrok jeho "gestapácké soldatesky". A Evropská unie sdělí, že je to v kompetenci španělské vlády a že šlo o protiústavní čin Katalánců a vyzve obě strany k jednání s tím, že je proti násilí. Očekával bych, že kriticky proškolí španělskou vládu o dodržování lidských práv tak, jak to obvykle činí při kritice ruského či čínského režimu, či při peskování Maďarska a Polska, co je demokratické a co ne.  Inu grázl Evropské unie může očekávat ochrannou ruku. To je skandální, nehorázné a absurdní jako Havlova dramata.

Pokud EU a USA si vážili osobnosti Václava Havla nadevše, tak proč se neřídí jeho stokrát opakovanou větou: "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí." Pokud tuto větu máme brát vážně, pak Katalánci musí obdržet nezávislost, protože Španělsko se předvedlo, díky svým policistům, jako NENÁVISTNÉ ! Jestli nás EU utvrzuje ve lži, že hájí lidská práva a pravdu a lásku. pak by mělo, ne snad přímo, humanitárně bombardovat Madrid, ale alespoň slovně, pokud má existovat paralela mezi nezávislostí Kosova a Katalánska. Inu je vidět, že v EU jsou si některé státy a národy rovnější než ti druzí. A NATO místo co by bránilo hranice EU před vetřelci z jihu, posílá vojáky do Afghánistánu. Jak směšné, pokud by nešlo o životy Evropanů v Evropě, kde teroristickými útoky se to hemží! A tak je to i s ekonomikou.

Nechci být v tvrdém jádru Evropy!  Mlácení policisty nemiluji! Chraňme si svou Korunu českou, tak jako Britové libru! Nečekejme, že se dočkáme členstvím v EU stejně vysokých platů jako je mají v sousedním Německu a v Rakousku! Nečekejme, že se staneme opět soběstačnými a pány ve svém českém domě. Naopak budou z nás novodobí otroci nadnárodních korporací. CZEXIT jedině může pomoci se vymanit z otrokářských pout a nastavit takové korporátní daně, aby zisky ve velké části zůstávaly v zemi, kde se tvoří.

Předtím se však volbami musíme vymanit i ze spárů vlastních politických vlastizrádců (viz kauza lithium, církevní restituce a mnoho hospodářských tunelů) a do sněmovny zvolit jedině opravdové české vlastence takové, kteří tuto zemi dají do pořádku tak, aby jsme se nemuseli obávat teroristických útoků, cenzury, brutálních zásahů naší policie vůči pokojným občanům a mimo jiné i velice vysokých cen másla a jiných komodit, kterých je právě nedostatek kvůli evropským kvótám a nařízením či sankcím vůči jiným zemím.  Věřím, že 8 milionů voličů najde odvahu přijít do volební místnosti nejdéle 21. října a dá hlas netradičním mimoparlamentním vlasteneckým stranám, počítaje v to ČSNS, SPO a SPD, a to v souladu s heslem VLAST NEZRADÍME!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…