Bezák (ČSNS): České politické elity selhaly, a proto volme strany a hnutí, které nevládly

15.10.2017 13:17

Za týden budou už finišovat parlamentní volby. Je na Vás občanech - voličích, komu dáte hlas. Vězte, že Váš hlas má velkou cenu. 8 milionů hlasů je třeba k tomu, aby nastaly potřebné změny v naší společnosti a politice.

Bezák (ČSNS): České politické elity selhaly, a proto volme strany a hnutí, které nevládly
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

Věřím, že píšu svůj poslední předvolební článek. Prvně chci poprosit všechny občany a vlastence, aby skutečně přišli k volbám a volili pouze opravdové vlastence a demokraty, kteří chtějí prosadit důležité změny v české politice.

Jaké by to měly být změny? V zásadě je třeba se oprostit od nesmyslného začleňování se na Východ nebo Západ. My a naše vlast jsme uprostřed Evropy, a tudíž dělejme středoevropskou politiku. Jediné za co mohu Václava Havla pochválit je to, že stál u zrodu V4. To je totiž naše politické hřiště, naše politická parketa, kde jsme doma jako kapři ve vodě. Nemůžeme a nesmíme obhajovat velmocenské zájmy Východu ani Západu. Byli jsme totiž zrazeni z obou stran. V roce 1938 to byl Západ (Británie, Francie, Itálie a Německo), který zradil Československo a hlavně díky Sovětskému svazu a částečně USA  jsme v roce 1945 jej mohli opět obnovit. Paradoxně v roce 1968 jsme byli obsazeni z Východu vojensky a opět po roce 1989 jsme obsazeni ze Západu hlavně ekonomicky. Obojí je špatné! Naše vlast a lid si zaslouží konečně svobodně dýchat po letech zkušeností, s reálným socialismem i kapitalismem, hlavně tím divokým po roce 1989. K tomu vede pouze jedna cesta - osvobodit se z okovů EU a NATO!

Náš budoucí kvalitativně lepší ekonomický a společenský vývoj vidím v neutralitě naší vlasti. Náš lid se nepodílel ani na kolonizování afrických, amerických či asijských zemí, tudíž nemá morální povinnost přijímat nelegální ekonomické migranty z těchto států ani států bývalých koloniálních evropských. Rovněž naše letadla nebombardovala Sýrii, Irák či Libyi, natožpak Afghánistán.   V naší neutralitě by měla být zakomponována naše kontinuální snaha o svět bez válek a jaderných zbraní. Ti, kdož horují bezmyšlenkovitě za jakoukoliv západní, či východní, či jižní ideologii, nechť vezmou do ruky svou oblíbenou zbraň a jdou umírat za ideály, jimž většina Čechů, Moravanů a Slezanů nepřišla na chuť, do některé z žoldáckých armád a organizací.

My, opravdoví vlastenci, si vybudujeme domobranu tak, jako ji vybudovali Švýcaři a naše armáda bude pouze na území České republiky plnit úkoly obrany naší země! Totéž platí pro politické a ekonomické vztahy s Východem i Západem. Naše budoucí vláda, ať se to líbí či nelíbí politickým dobrodruhům, bude hájit české národní zájmy a nikoliv zájmy nadnárodních korporací neziskových organizací a jejich zahraničních donátorů.

BREXIT nám ukázal jedinou správnou cestu, a to v českém provedení  - CZEXIT. Pěkně po anglicku opusťme novodobý žalář národů  - současnou byrokratickou a nefunkční Evropskou unii. Na příkladu Katalánců jsme viděli dvojí metr zkorumpované bruselské byrokracie, která v případě Ruska, Jugoslávie a Číny by řešila brutální postup policie těchto zemí vůči národnostním menšinám humanitárním bombardováním, zatímco masakr pokojných Katalánců, v době konání referenda o samostatnosti Katalánska, posuzuje jako nutné zlo španělských policistů k tomu, aby nebyla porušena španělská ústava. A španělský premiér si pochvaluje "profesionální zákrok" své soldatesky. Porovnejme si situaci Kosova a Katalánska. To, že USA a NATO  humanitárním bombardováním Jugoslávie, přispěly k flagrantnímu pošlapání jugoslávské ústavy a mezinárodního práva, nikoho v Bruselu nepohoršuje. My Češi, kteří máme špatné zkušenosti s Mnichovem a sudetskými Němci, víme, že násilné odtržení Kosova od Jugoslávie za účasti Západu je v podstatě Mnichov II.

Nyní se vraťme k české ekonomice. Po roce 1989 jsme montovnou nadnárodních korporací. Naše vlast se stala, díky našim vlastizrádným politikům, vytunelovaným "divokým západem" . Obrovská korupce, rozkradení národního majetku či rozprodání za "skvělou cenu" zahraničním firmám (jako příklad je PITNÁ VODA, jejíž dnešní cena stonásobně převyšuje tu socialistickou, přičemž mzdy jsou jen desetkrát vyšší!) plus církevní restituce tuto bohatou vyspělou zemi posunuly na ÚROVEŇ ROZVOJOVÉ ZEMĚ. Díky zkorumpovaným médiím, justici a policii a politické cenzuře jakož i amnestii Václava Klause, jsou zločiny politické mafie NEPOTRESTÁNY!

Chceme-li, aby budoucí Češi, Moravané a Slezané neopustili naši vlast a zůstali a budovali ji, pak je třeba pro ně vytvořit ideální podmínky. Opustí-li mladí lidé tuto zemi, pak se zde místo nich usadí Ukrajinci, Vietnamci a další národy z východu a jihu a zanikne česká kultura, český jazyk a české národní tradice a tím i český národ a stát!

Ekonomicky je třeba obnovit velkou míru soběstačnosti v zemědělské, potravinářské i průmyslové sféře. Obrovské výdaje na vědu, výzkum a školství je třeba přetavit v český ekonomický zázrak a dokončit tak úspěšně průmyslovou revoluci 4.0. Jedině rozsáhlou robotizací lze dosáhnout vysoké produktivity práce a zvyšování životní úrovně českých obyvatel. Nedovolme, aby kvůli politickým dinosaurům z TOP 09, ODS, ČSSD, KDU-ČSL a STAN, opouštěli naši vysokoškoláci, mladí vědci a inteligence tuto krásnou naši vlast. Dejme mladým příležitost, aby naši, na nerostné suroviny (LITHIUM atd.) bohatou, vlast zvelebovali. To lze jen tehdy, pokud se u nás změní politická kultura, kterou zde právě zmíněné politické strany zdevastovaly. Je třeba napomoci prosazení prvků přímé demokracie po švýcarském vzoru tak, aby příště politici neměli nikým neomezenou moc. Je třeba vrátit naši vlast a moc lidu, z kterého vzešla. Všechny tři pilíře moci - zákonodárná, soudní a výkonná - musí být pod neustálou kontrolou občanů a médií. Občané musí dostat do rukou "klacek" na vlastizrádné a zkorumpované politiky v podobě ODVOLATELNOSTI POLITIKA.

Občané rovněž mají právo spolurozhodovat o budoucnosti vlasti, a to pomocí občany vyvolatelného referenda. Jedině touto změnou Ústavy ČR lze docílit očištění všech třech pilířů moci od morálně padlých politiků, ministrů, soudců a poslanců či senátorů. Znechucenost mladé generace z politiků je tak velká, že každý druhý teenager zvažuje odchod do zahraničí. Otázkou je, kolik se jich vrátí. 

Závěrem chci vyjádřit obrovskou touhu lidu zbavit se všech, kteří škodí této zemi a občanům naší vlasti, všech, kteří tuto zemi zdevastovali, všech, kteří se snaží tuto živou zemi a  živý národ "rozpustit jako kostku cukru" v tom hnusném zbyrokratizovaném evropském "logru".

Máme na to, abychom to Evropě osladili a přitom zůstali svéprávným suverénním národem a svrchovaným nezávislým státem. Jde jen o to, zda dokážeme se stmelit a stát si za svým oprávněným názorem a neustoupit ani Západu ani Východu či Jihu,ani o píď své milované vlasti, za jejíž svobodu pokládali životy naši předci minulí i dávno minulí. Buďme na svou vlast hrdi a slibme si i svým potomkům, že VLAST NEZRADÍME!

Občan ČESKÉ REPUBLIKY Jiří Bezák dne 15.10.2017

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii