Blok proti islamizaci podpoří polskou blokaci hranic

06.10.2017 22:15

Dne 7.dubna 2017 podpoří Blok proti islamizaci akci polských křesťanů a pomůže se zablokováním hranic česko-polských hranic proti islamizaci Evropy.

Blok proti islamizaci podpoří polskou blokaci hranic
Foto: Hans Štembera
Popisek: Blok proti islámu

"Byli jsme první, kteří symbolicky hranice zablokovali a proto nás těší, že naše myšlenka se rozšiřuje i do dalších zemí" řekla Jana Borkovcová předsedkyně spolku BPi. "Proto rádi pomůžeme s další blokádou hranic našim polským kolegům"dodala. "Schengenské hranice jsou dodnes otevřeny všem ilegálním připrchlíkům, přestože Evropská unie má plnou pusu obrany svých občanů. Stále častěji vidíme, že jen národní státy budou schopny ochránit své území a lidi. Ostatně je to jeden ze zásadních úkolů každého státu. Proto vyzveme všechny své členy a sympatizanty, aby přijeli podle svých možností na česko polskou hranici naše polské kolegy v blokádě hranic podpořit". Sdělil předseda strany Blok proti islamizaci - Obrana domova David Štěpán. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…