ČSSD: Evropa a sociální demokracie

19.08.2015 10:40

Na druhém kulatém stolu v rámci debaty o Dlouhodobém (základním) programu ČSSD, který proběhl v úterý 18. srpna 2015 od 17 hodin, diskutovali sociální demokraté o Evropě a sociální demokracii.

ČSSD: Evropa a sociální demokracie
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Česká strana sociálně demokratická ve spolupráci s Masarykovou demokratickou akademií v následujícím období pořádají kulaté stoly v rámci debaty o Dlouhodobém (základním) programu ČSSD. V Steinerově sále v Lidovém domě v Praze v úterý 18. srpna 2015 od 17 hodin proběhla již druhá taková akce. Tentokrát se členové ČSSD zaměřili na téma „Evropa a sociální demokracie".

S úvodním slovem vystoupili expertka na evropské otázky Jana Maláčová, politický poradce předsedy vlády Oto Novotný, politolog a bývalý ředitel think-tanku Cesta Vít Klepárník a náměstek Úřadu Vlády ČR pro evropské záležitosti Tomáš Prouza.

Po celý večer se tak diskutovalo o programatice evropské sociální demokracie, budoucnosti evropského sociálního státu a role České republiky v Evropské unii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.