ČSSD: Je potřeba začít lépe koordinovat politiku, přípravu na volby a komunikaci

02.01.2017 22:34

Organizace ČSSD v Ostravě požadují svolání okresní konference, která rozhodne o dalším směřování ostravské části strany.

ČSSD: Je potřeba začít lépe koordinovat politiku, přípravu na volby a komunikaci
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Je potřeba začít lépe koordinovat politiku, přípravu na volby a komunikaci ČSSD v Ostravě. Takový je souhrn závěrů ostravských místních organizací, základních jednotek České strany sociální demokracie, které proběhly v uplynulých dnech. Místní organizace požadují svolání okresní konference, která upřesní nové složení okresního výkonného výboru a zvolí nového předsedu. Dnes večer se proto sejde na mimořádném jednání stávající okresní výkonný výbor a rozhodne o dalším postupu.

O svolání konference v nejbližším možném termínu požádaly například městské organizace: Moravská Ostrava, Bělský les a Dubina, Zábřeh, Výškovice, Slezská Ostrava, Hošťálkovice nebo Bartovice a Radvanice.

Na okresní konferenci 27. 11. byl odvolán předseda Lumír Palyza a někteří další členové okresního výkonného výboru. Následně byli zvoleni noví členové, post předsedy zůstal neobsazený. Důvodem odvolání byly neuspokojivé výsledky z krajských a senátních voleb, zánik koalice na městské úrovni a celkově špatné směřování ostravských sociálních demokratů. "Změny v okresním výkonném výboru vnímáme jako prostor pro odklon organizace od populismu a návrat k základním idejím strany," uvedl po konferenci Robin Vašnovský za mladé sociální demokraty, kteří navrhli odvolání předsedy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …