ČSSD: Volebním stratégem kampaně sociální demokracie bude Robert Žanony

29.06.2017 14:07

Kampaň ČSSD pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny bude řídit Robert Žanony. V minulosti se podílel například na vítězných kampaních slovenského premiéra Roberta Fica.

ČSSD: Volebním stratégem kampaně sociální demokracie bude Robert Žanony
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Jsem si jistý, že s Robertem Žanonym rychle změníme dynamiku naší kampaně před letošními klíčovými volbami,“ přivítal příchod strategického poradce volební lídr a kandidát ČSSD na premiéra Lubomír Zaorálek.

Žanony se v oblasti politického a volebního marketingu pohybuje už od roku 1998, za tu dobu vedl 15 kampaní ať už na komunální, regionální, národní nebo evropské úrovni. V současné době se zaměřuje hlavně na strategickou komunikaci odborů.

Sám Žanony řekl, že rozhodnutí, jestli převzít vedení kampaně sociální demokracie, nebylo složité. „Úkol, se kterým mě sociální demokracie oslovila, přirozeně vnímám s obrovským respektem. Zdaleka to totiž pro mě není jen ‚další marketingové zadání‘. Cítím respekt vůči 139leté historii strany, jejíž politika a program stojí na hodnotách, o kterých jsem přesvědčený, že jsou spravedlivé a správné a že nejlépe odpovídají na výzvy, kterým dnes čelí nejen česká společnost. S tímto přesvědčením se chci tohoto úkolu zhostit a udělat maximum pro co nejlepší výsledek,“ vysvětlil Žanony.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…