Charvát (ANO): Zpochybnil jsem profesionalitu redaktora. Chci se omluvit

14.12.2015 12:28

Prohlášení primátora Pardubic Martina Charváta:

Charvát (ANO): Zpochybnil jsem profesionalitu redaktora. Chci se omluvit
Foto: archiv primátora
Popisek: primátor Pardubic Martin Charvát (ANO)

Když jsem si ve čtvrtek 10. prosince 2015 přečetl text v MFD „Opravené Tyršovy sady už zase plavou“, byl jsem přesvědčen, že věty, které jsou mi v článku vkládány do úst, jsem redaktorovi Milanu Zlinskému neřekl. Stejně tak jsem byl přesvědčen, že stejné nebo podobné vyjádření jsem ani nepublikoval na svém facebookovém profilu.
 
Prostřednictvím svojí kanceláře jsem požádal šéfredaktorku pardubické redakce, jestli by mohla prověřit, jakým způsobem pardubická redakce přišla k mým citacím. Do 15:30 jsem ale neměl reakci a tak ovlivněn emocemi jsem ve čtvrtek odpoledne nechal na webových stránkách města a na fcb profilu města zveřejnit svůj nesouhlas s tímto novinářským postupem, kde jsem zpochybnil profesionalitu redaktora Zlinského, potažmo celé redakce.

Stejný text jsem zaslal i šéfredaktorce pardubické redakce MFD Monice Suché. Když jsem pak později procházel historii hovorů v mobilu, zjistil jsem, že ve výpisu volání je i pan redaktor Zlinský a já si (s hrůzou) uvědomil, že jsem s ním na toto téma mluvil. Okamžitě jsem nechal text z webu i facebooku stáhnout a volal jsem šéfredaktorce Suché a omluvil jsem se jí. Chci se  touto cestou omluvit i panu Zlinskému, že jsem zpochybnil jeho práci a profesionální přístup.

Martin Charvát
primátor Pardubic

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL