Cihlář (SPO): Soudnictví katastrofa, policie jak bys met

02.08.2015 10:59

Dvě represivní složky držící moc u moci. Dejte neomezenou nekontrolovatelnou moc hlupákům nebo úplatným nepoctivcům a rozloží vám společnost. Strana práv občanů si je toho vědoma a proto předkládá občanům svůj program na poli spravedlnosti. Spravedlnost není věcí právníků nebo učenců, ale prostých lidí, kteří nespravedlnost pociťují na sobě nejvíce.

Cihlář (SPO): Soudnictví katastrofa, policie jak bys met
Foto: SPO
Popisek: Ing. Jiří Cihlář, místopředseda SPO Libereckého kraje

V rámci politického programu SPO je třeba vytipovat nešvary společnosti, proti nim brojit a navrhnout řešení, jen tak revoluční strana si zaslouží program změny. Jsme strana změny, která má v názvu práva občanů, které jsou obligatorně ale nedodržujíce se v samé ústavě.  Jsme strana, která základní práva občanů hlásí, brání a prosazuje a to vše ve jménu našich tradic a předků.

V rámci SPO je založena komise spravedlnosti, komise se poprvé sešla ve 29.týdnu v kanceláři SPO Libereckého kraje, uvítáme všechny podnětné názory a všechny členy a příznivce strany, kteří chtějí proti rozkladu společnosti u nás něco činit.  Prosím rozšiřte toto poselství a napište svůj názor nebo prostě pošlete svůj kontakt na adresu jcihlar@seznam.cz.

Jiří Cihlář, předseda komise spravedlnosti a místopředseda SPO Libereckého kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…