Cvalín (KSČM): Změna ODS? V žádném případě!

19.01.2014 18:00

ODS si do svého čela zvolila Petra Fialu, ale obroda strany se konat zřejmě nebude...

Cvalín (KSČM): Změna ODS? V žádném případě!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čerstvě zvolený předseda ODS Petr Fiala

Straníci a rétorika strany ODS se nezměnila. Ódeésáci tleskali projevům, které by se dali označit za velice sebestředné až arogantní. Pan Pospíšil, který je prý veliký kamarád vlivého obchodníka s nevábnou pověstí pana Jurečky, také nezklamal. Ve svém nominačním projevu na post 1. místopředsedy ODS pan Pospíšil nešetřil sebechválou a chvílemi si svůj projev vyloženě užíval. Až to hraničilo s divadlem, které předvádí při jednání Zastupitelstva Plzeňského kraje. První dáma ODS paní Němcová také nezklamala. V jejím projevu také nechyběla sebechvála za zásluhy, které vykonala pro ODS. Touha po moci někomu časem zlomí vaz. Paní Němcová je vzorovým důkazem.

A snad i výsměch si zaslouží eso všech es, pan Kuba. Politik, který je údajně napojen na kmotry, nadává druhému politikovi, který je také údajně podobně napojen,  že vytáhl na povrch pojem „kmotr.“

Kongres ODS se nějak nezměnil od kongresů předešlých. Tak, jako v minulých kongresech jsme slyšeli, jak politici ODS budou hájit práva občanů a že zařídí perfektní fungování celé země. I tento kongres byl zcela odtržen od dnešní reality. A že dnešní realita je velice krutá. Na kongresu nezazněla sebekritika. Nebo že by ODS toto slovo neznala?

ODS může vyházet koplet celé vedení, přejmenovat se a bůh ví co ještě, ale není ji to nic platné. Občané ČR si pamatují, jaká strana přes 7 let devastovala střední třídu a opovrhovala slušnými občany. Lidé nezapomínají a ani Petr Fiala ODS nespasí.        

Panu novému předsedovi samozřejmě gratuluji ke zvolení a doufám, že alespoň trochu ODS změní. A to tak, aby to nebyla strana, která bude v Poslanecké sněmovně ničit to dobré.

Petr Cvalín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu