David (SPD): Danuše Nerudová programově nenabízí nic než posluhování Bruselu

31.03.2024 12:06 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kandidatuře Danuše Nerudové do Evropského parlamentu

David (SPD): Danuše Nerudová programově nenabízí nic než posluhování Bruselu
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Europoslanec Ivan David

Všemožné požadavky na zvláštní ochranu nebo privilegia pro konkrétní skupinu přispívají k tříštění společnosti a narušují základní zásadu zacházet se všemi jednotlivci se stejnou důstojností a respektem. Danuše Nerudová, která vede STAN do Evropských voleb, vnímá feministickou kartu velmi významně i skrze četná vyjádření, že je mladá, pohledná, a proto jí její údajný úspěch mnozí (a zejména muži) nepřejí.

Vypovídá to však spíše o tom, že programově nenabízí nic než posluhování Bruselu, a tak se snaží sklidit obilí, které je zadarmo. Do našeho veřejného prostoru se urputně a někdy až komicky nepovedeně snaží tlačit falešná témata, nabubřelá prohlášení a vyhýbat se realitě.

Trvám na tom, že místo toho bychom se měli soustředit na naléhavé problémy, na kterých skutečně záleží, jako je ožebračující Green Deal, příval migrantů, zajištění pomoci a důstojnosti našim zemědělcům a všem českým občanům nebo podpora národní suverenity včetně zachování české koruny jako naší měny. Upřednostněním těchto zásadních záležitostí usilujeme o svobodnou a prosperující budoucnost, bez rozptylování povrchními hádkami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách