David (SPD): Selhání multikulturalismu jsou evidentní

14.04.2024 14:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vstupním formalitám dle schváleného Migračního paktu EU

David (SPD): Selhání multikulturalismu jsou evidentní
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Europoslanec Ivan David

Klamavé tvrzení paní europoslankyně Markéty Gregorové (Piráti), že budeme znát veškeré podrobnosti o každém jednotlivém migrantovi, jsou hrubě zavádějící. Realita je, že vstupní formality mají být dle schváleného Migračního paktu EU stručné a postrádají hloubku potřebnou k tomu, abychom skutečně poznali charakter těch, kteří vstupují na evropský kontinent a díky neexistujícím hranicím se pak mohou volně pohybovat. Navíc mnoho těchto imigrantů přichází bez jakékoli dokumentace, případně s falešnými doklady.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17429 lidí

Tvrdit, že budeme dokonale znát každého z nich, je nejen falešné, ale také nebezpečně naivní.

Selhání multikulturalismu jsou evidentní: rostoucí míra kriminality, snížená sociální důvěra a výrazné demografické změny, které zatěžují společenskou strukturu západních zemí. To není pouhá náhoda - je to důsledek chybných politik a přehlížení základního významu národní a kulturní sourodosti pro normální a zdravý společenský život.

Širší agenda globalistů se snaží vytvořit v Evropě smíšenou populaci, postrádající pevnější identity, což usnadňuje manipulaci a kontrolu. SPD stojí jasně proti tomuto plánu.

Věříme v zachování jedinečných identit národů a ochranu osvědčených hodnot, které nás definují a vedou nás našimi životy. Odmítáme se podvolit tlakům bruselských elit, které se s pomocí radikálně aktivistických stran, jako Piráti, snaží narušit naši státní suverenitu a vnucovat nám migrační kvóty.

SPD podporuje takovou budoucnost, kde je naše identita střežena, naše společnost je bezpečná a naše ekonomika prosperující.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

19:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nápadu lidovců zvyšovat bezdětným platbu sociálního…