Dolejš (ČSSD): Zemanovo divadlo je ostudné

07.05.2017 18:02

To, co se odehrálo tento týden na Hradě, bylo ostudné divadlo v režii prezidenta M. Zemana. Premiér B. Sobotka se zachoval duchaplně a profesionálně.

Dolejš (ČSSD): Zemanovo divadlo je ostudné
Foto: Archiv poslance
Popisek: Richard Dolejš

Od M. Zemana to bylo promyšlené svinstvo, motivované jeho touhou po pomstě. Zachoval se podle a zle. Pokud bych použil moderní slovník A. Babiše, tak bych musel konstatovat, že se M. Zeman zachoval jako přízemní „prase“.

Tento slovník je mi bohužel cizí, ale bohužel je srozumitelný a přesně vystihuje hloubku problému. Hrad nemůže fungovat jako chlév a takové pokleslé incidenty by s již neměly opakovat. To se týká i tendence prezidenta účelově ohýbat Ústavu ve věci výkladu demise vlády.

V tomto kontextu považuji současný postup premiéra Sobotky a vedení ČSSD za správný a jediný možný. Jde totiž o víc než osud vlády. Jde o demokracii v naší zemi. Aféry Babiše a účelový postup Zemana nelze tolerovat.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích