Drozdík (Nezávislí): Otevřená výzva Andreji Babišovi k odchodu z české politiky

30.01.2023 10:02 | Komentář

Andrej Babiš dal heslu "Pomáhat lidem" zcela jiný rozměr a proto si myslím, že v politice už nemá co dělat. Doufám, že se zachová jako chlap a že se nebude s odstupem času opět u odchodu z politiky vytáčet.

Drozdík (Nezávislí): Otevřená výzva Andreji Babišovi k odchodu z české politiky
Foto: Twitter Petra Drozdíka
Popisek: Petr Drozdík

Vážený pne poslanče,

se vší vážností Vás s ohledem na současnou situaci, kterou jste svou agresivní prezidentskou kampaní způsobil Vás žádám, abyste opustil českou politiku.

Naprosto sobecky a bez skrupulí jste před druhým kolem prezidentských voleb ve snaze získat další voliče nabádal k hazardu, aby si při kurzu 12 vsadili 1000 Kč s tím, že vyhrají 12.000 Kč. Mnoho z nich – jak uvádí média napříč Českou republikou, se nyní díky Vám a Vaší bezohledné volební kampani dostalo v již tak tíživé finanční situaci, ve které se Česká republika nachází, do ještě větších existenčních problémů.

Je pro mne naprosto šokující, jak Vy, z pozice bývalého ministra financí, bojovníka proti korupci a hazardu, člověka, který by měl být lidem příkladem a pomáhat jim k lepší finanční gramotnosti, udělal něco tak bezohledného a nyní to ještě nazývat nadsázkou.

Mezi lidmi, kteří si vsadili a kteří Vám věřili jsou i samoživitelky a senioři, lidé, které jste opět obelhal svým prohlášením, o kterém jste musel sám dobře vědět, že jej nemůžete splnit. Tito lidé Vám nyní píši, že nebudou mít z čeho zaplatit nájem, nebo že nebudou mít co jíst jejich děti. Sobecky a naprosto neuváženě jste využil své voliče pod zástěrkou volebního hesla: Pomáhat lidem, a to jenom proto, abyste zvýšil šance na vaši výhru v prezidentských volbách.

Nejen, že tento tah jak přilákat volice byl naprosto amorální, ale Vy jste dal svému boji proti korupci a hazardu úplně jiný rozměr stejně tak jako svému heslu: Pomáhat lidem.

Žádám Vás tedy nejen jako politik, ale jako občan České republiky, abyste splnil svůj slib, že Vaše prezidentská kandidatura je zároveň i referendum o Vaší osobě a že nyní nadobro opustíte českou politiku. Vyzývám Vás, abyste se ke svému neuváženému a agresivnímu způsobu vedení kampaně nyní s ohledem na jeho důsledky zachoval jako chlap a napravil škody, které jste tímto způsobil.

Vyzývám Vás, abyste se vzdal svého poslaneckého mandátu a odstoupil ze všech svých politických funkcí. Už jste poškodil naši republiku dost.

Děkuji

Převzato z profilu politika.

Petr DROZDÍK

  • NEZ
  • V trpělivosti a harmonii je skutečná síla.

Článek byl převzat z Profilu Petr DROZDÍK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

10:21 Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

Výbor Státního fondu dopravní infrastruktury (SFDI) schválil pravidla pro poskytování příspěvků např…