E-book a video z budoucnosti. Piráti jdou do finiše

19.10.2017 14:10

Do napjaté předvolební situace přináší Pirátská strana odlehčení. Piráti představují nový E-book o ekonomické a legislativní vizi strany a předvolební video z budoucnosti, které simuluje situaci v zemi po volebním vítězství Pirátské strany.

E-book a video z budoucnosti. Piráti jdou do finiše
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

Všichni nekradou

Nový E-bookem s názvem Všichni nekradou představuje pohled Pirátů na ekonomické i legislativní problémy a zároveň i vyvrací nejčastější mýty, které se kolem černého koně letošních voleb vznášejí. Vizi Česka sepsal spisovatel a stratég volební kampaně Pirátů Jakub Horák spolu s předsedou Pirátů Ivanem Bartošem. Publikace se v sedmi kapitolách věnuje digitalizaci státní správy, zalátání děr, kterými dnes utíkají veřejné peníze, ochraně občanů i podnikatelů před šikanou, ale i přímé demokracii a dalším.

E-book ke stažení zde.

Zadavatel: Česká pirátská strana
Zpracovatel: Jakub Horák

Nejdůležitější je odvaha začít

Odlehčenou formou se pak Piráti rozhodli ve finále kampaně pobavit voliče videem z budoucnosti. Klip s názvem Nejdůležitější je odvaha začít simuluje situaci v Česku poté, co zde drtivě ve volbách zvítězí Pirátská strana. Cestovní pas k vyřízení z domova, největší zjednodušení daní v historii, poštu roznáší drony, studenti se učí jazyky v zahraničí, to jsou vybrané změny, které se po vítězství Pirátů v budoucnosti stanou realitou. Autorem nápadu na video je volební manažer Pirátů Štěpán Štrébl, na scénáři se s ním podílel Jakub Horák, stratég pirátské kampaně.

Video ke stažení zde.

Zadavatel: Česká pirátská strana
Zpracovatel: Strop Media s.r.o.

(Pirátská strana tímto dává svolení k volnému stanování a šíření E-booku i videa)

“Změnit Českou republiku k lepšímu je mise, do které má smysl se pustit. Proto jsme před osmi lety založili Pirátskou stranu. Teď máme historickou šanci prorazit do vysoké politiky a přinést tam energii a nápady, které tam už mnoho let chybí. Budeme kontrolovat mocné, chránit občany před šikanou, bránit svobodu a posuneme Českou republiku konečně do třetího tisíciletí. Přijďte prosím v pátek nebo v sobotu k volbám a podpořte číslo 15 - Českou pirátskou stranu. Pusťte nás na ně - nadešel čas! Děkujeme!,” říká na závěr kampaně lídr strany Ivan Bartoš.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…