Gödelová (JM-ND): Berou zpátečku

16.02.2015 14:59

Poučení z krizového vývoje. Tato otřepaná věta často v minulosti používaná by se dala napasovat na Petra Jiravu z hnutí ANO.

Gödelová (JM-ND): Berou zpátečku
Foto: Blogspot / tan
Popisek: Panorama hlavního města Prahy

Napřed nás všechny ujistil, že není možné platit seniorům plavenky – kam že by prý Praha 11 přišla, a po několika vyjádřeních představitelů Jižní Město - náš domov udělal Jirava kotoul vzad. Prý všechno bude. Nejen my, ale i občané se podivovali, že toto plavání pro seniory končí. Vždyť právě oni by si zasloužili pomoc a vděk za to, co pro Jižní Město udělali. Žili v něm už v dobách, kdy nehýřilo takovou vybaveností jako dnes. A tak Jirava vysvětluje, že podporovat plavenky dosud nemůže, protože mají rozpočtové provizorium. Argumentace, že minulé vedení používalo plavenky jako volební trik, je poněkud nesmyslná, ale především hloupá.
Je však dobře, že lidé z Jižního Města seniorské plavenky podpořili. Věřme, že tomu tak bude i nadále a bazén, který dnešní vedení tolik nenávidělo, budou mít lidé stejně rádi jako dosud. A senioři v něm najdou chvilku odpočinku a rehabilitace.

Gabriela Gödelová, Jižní Město – náš domov

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: JM-ND

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Koudelka (Trikolora): Tajemství Michaila Gorbačova

16:14 Koudelka (Trikolora): Tajemství Michaila Gorbačova

Recenze knihy Jánose Zolcera. Nakladatelství Slovart Praha 2023, ISBN 978-80-276-0579-8, 408 stran.