Hadrava (ANO): Kolovraty získaly hasičský speciál

24.04.2018 22:47

Nový zásahový vůz převzal od města Prahy Sbor dobrovolných hasičů městské části Praha Kolovraty. Předání byl přítomen Libor Hadrava, pražský radní pro bezpečnost a prevenci kriminality, který se o pořízení hasičského speciálu pro Kolovraty zasadil.

Hadrava (ANO): Kolovraty získaly hasičský speciál
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zastupitel ANO na pražském magistrátu Libor Hadrava

„Kolovraty jsou sice dnes již nedílnou součástí Prahy, ale je třeba, aby tamní dobrovolní hasiči mohli v případě rizikových či nenadálých situací reagovat sami za sebe a nejlépe okamžitě. Technický park sboru už navíc nebyl z nejnovějších. A tak, když jsem se seznámil se situací, podmínkami a potřebami této městské části, věděl jsem, že se budu snažit vyjít vstříc,“ uvedl radní Hadrava.

O tom, jaký význam pořízení nového zásahového speciálu typu Scania městská část přikládá, svědčilo jeho slavnostní převzetí v neděli 22. dubna. Vedle členů sboru dobrovolných hasičů, zástupců hlavního města Prahy i městské části Kolovraty, včetně jejího starosty Antonína Klecandy, se ho zúčastnil i početný zástup místních obyvatel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…