Hampl (Svobodní): Kdo by stál o vedení strany, kde je tolik multikulti blbečků?

22.11.2015 13:50

Upozorňuji na další skvělý kousek Josefa Zbořila. Připomíná mimo jiné to, co dávno vědí všichni kromě sluníčkových blouznivců, ale co je zapotřebí znovu opakovat: islámská imigrace na západ je součástí dobyvatelské strategie. A Hampl k tomu doplňuje, že se to netýká jen tisíců mladých mužů ilegálně překračujících hranice, ale také třeba zkupování pozemků.

Hampl (Svobodní): Kdo by stál o vedení strany, kde je tolik multikulti blbečků?
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Sociolog Petr Hampl.

Nejzajímavější je citát jednoho z šéfů islámského bratrstva (zkráceno): „Pro dosažení islámské nadvlády na Západě se nemusíme uchylovat k terorismu. Stačí uznat právo na to, abychom nebyli asimilováni…“

Shodou okolností to čtu v době, kdy dostávám e-maily od tvrdého jádra machovské části Svobodných. V podstatě všechny vyjadřují stejné přesvědčení, že pokud někdo brání muslimům vytvářet izolované enklávy s vlastními pravidly, je fašistou (a samozřejmě, že Hampl je nebezpečnější než islámští radikálové).

Pak se mi nedivte, že jsem ve vztahu ke Svobodným rozpolcený. Slíbil jsem, že tu stranu vytáhnu z průšvihu a jestli budu zvolen předsedou, udělám to. Ale na druhou stranu, kdo by stál o vedení strany, ve které jsou desítky takových multikulti blbečků?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.