Hannig (Rozumní): Výrok týdne

02.03.2021 12:09

Člen ODS, předseda Senátu Miloš Vystrčil, včera v CNN Prima News propagoval základní myšlenku Marxova Komunistického manifestu: Pracovat podle svých schopností, žít podle svých potřeb.

Hannig (Rozumní): Výrok týdne
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Stačí jedno vystoupení na CNN Prima News a člověk pozná, kdo je kdo. Kdo by to byl řekl. Člen ODS, předseda Senátu Miloš Vystrčil včera v CNN Prima News propagoval základní myšlenku Marxova Komunistického manifestu: Pracovat podle svých schopností, žít podle svých potřeb. To jest, aby ti co pracují, dělili svůj výdělek s těmi co nepracují. Přesně řekl: "...že lidé na home office by dostali jen 70 nebo 80 procent měsíčního výdělku a zbytek by odevzdali postiženým profesím."

To si pan předseda senátu neuvědomuje, jaká je to "úleva" pracovat z domova, ještě se starat o distanční výuku dětí. Spousta lidí by tak ráda pracovala zase ve svých podnicích. Asi se domnívá, že to je taková "těžká" práce jako když senátor pracuje z domova. Kdyby to hlásali ultralevicoví Piráti, nedivil bych se, ale významný člen ODS? To kdysi bývala pravicová strana. Nevěříte? Pusťte si to ze záznamu. Mnozí, s kterými jsem po telefonu hovořil, nevěřícně kroutili hlavou, když to poslouchali. Myslím si, že ten člověk vůbec netuší která bije. Radši měl nabídnout polovinu všech mezd a náhrad, co dostávají senátoři.

Petr Hannig
předseda Rozumných

(převzato z Profilu)

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.