Hejtman Hašek: Všechny myšlenkové giganty, pro které jsem zlý, musím zklamat

11.10.2016 9:17

Od včerejšího rána sleduji myšlenkové pochody některých politiků a žurnalistů o tom, jak zlý Michal Hašek bude intrikovat na jižní Moravě proti vítězům voleb a bude se držet zuby nehty jakékoliv placené pozice ve vedení Jihomoravského kraje (máme pro to na jižní Moravě i jadrnější sousloví).

Hejtman Hašek: Všechny myšlenkové giganty, pro které jsem zlý, musím zklamat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Všechny tyto myšlenkové giganty musím zklamat. Ctím výsledky demokratických voleb, v zájmu Jihomoravského kraje a ČSSD chci uvolnit ruce dalším kolegům vyjednavačům (jsem stále součástí vyjednávacího týmu ČSSD) o nové koalici a nepožaduji ani netrvám na svém zastoupení v nové Radě Jihomoravského kraje, pomyslné krajské vládě. Jako chlap tak přijímám spoluodpovědnost za výsledek voleb v našem kraji. 

Nicméně s respektem k podpoře od voličů pro ČSSD i mne jako jejího lídra nadále v týmu a tričku ČSSD udělám vše proto, aby byly v maximální možné míře prosazovány a hájeny zájmy Jihomoravanů a našeho regionu. Nadále budu podporovat IZS včetně dobrovolných hasičů, bojovat za zájmy jihomoravských vinařů, zemědělců a myslivců, prosazovat moravsko-čínskou i moravsko-chorvatskou či moravsko-bavorskou spolupráci, odmítat nelegální migraci a nepoklonkovat ani Západu, ani Východu, ani Bruselu, ale také je nebudu hloupě a planě kritizovat. 

Dál budu mít rád Miloše Zemana a budu hrdý na to, jestliže mne bude i nadále nazývat svým přítelem. Na druhou stranu pokud ale kdokoli udělá chybu jako třeba paní Merkelová s imigranty, dočká se ode mne opět razantního nesouhlasu. 

Prostě zůstanu Haškem, přestože na mne budou různí Jančurové lít kýble špíny a pomluv. Budu dál bojovat za to, co je správné a co za to stojí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…