Hejtman Půta: Obyvatelé našeho kraje najdou vše přehledně na jednom místě

02.02.2021 20:45

Jaká je aktuální epidemická situace? Jak se zaregistrovat k očkování proti COVID-19? Nejčastější otázky a odpovědi k současnému vývoji? To vše najdou na přehledném místě návštěvníci nových krajských stránek pod adresou https://ockovani.kraj-lbc.cz/.

Hejtman Půta: Obyvatelé našeho kraje najdou vše přehledně na jednom místě
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Libereckého kraje Martin Půta (SLK)

Na přípravě webu pracovalo tiskové oddělení Krajského úřadu Libereckého kraje ve spolupráci s odborem informatiky a dodavatelem IT technologií a služeb v rámci své pracovní náplně.

„Jsem rád, že obyvatelé našeho kraje na jednom místě naleznou ucelené informace o současné situaci ohledně vývoje koronavirové pandemie a možnosti, jak a kde se proti nemoci nechat očkovat a kam zajít na testy,“ uvedl hejtman Martin Půta.

Na web se občané mohou dostat dvěma způsoby, a to buď proklikem z panelu v horní části oficiálních stránek Libereckého kraje (ZDE) anebo vypsáním adresy ockovani.kraj-lbc.cz do vyhledávacího okénka v internetovém prohlížeči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…