Hejtman Půta ocení nejlepší pedagogické pracovníky

29.03.2016 7:31

Krajský resort školství u příležitosti oslavy Dne učitelů tradičně ocení nejlepší pedagogické pracovníky Libereckého kraje. Slavnostní setkání se uskuteční ve středu 30. března v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje od 16 hodin. Ceny budou předávat krajská radní pro školství Alena Losová a hejtman Martin Půta.

Hejtman Půta ocení nejlepší pedagogické pracovníky
Foto: martinputa.cz
Popisek: Martin Půta, starosta Hrádku nad Nisou

Oceňovat se bude hned ve třech kategoriích – za významný přínos pro rozvoj školství, za dlouhodobou pedagogickou činnost a za zásluhy o rozvoj školství. Třetí kategorie byla v letošním roce vyhlášena poprvé. Ocenění získají osobnosti, které přímo aktivně nepůsobily ve školství, ale v rámci své činnosti měly na vzdělávání, výchovu a rozvoj školství na místní nebo krajské úrovni výrazný vliv.

Vyhlašování zpříjemní hudební vystoupení žáků semilské Základní umělecké školy a komorního sboru Fakulty pedagogické Technické univerzity v Liberci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

12:17 Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice.