Hejtman Šimek: Den otevřených dveří se nesl ve stylu osmdesátých let

19.05.2019 22:08

V duchu 80. let se nesl sobotní Den otevřených dveří Krajského úřadu Jihomoravského kraje. Akce se již potřetí uskutečnila v rámci Brněnské muzejní noci.

Hejtman Šimek: Den otevřených dveří se nesl ve stylu osmdesátých let
Foto: archiv hejtmana
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek (ANO)

Po zahájení, kterého se ve foyer úřadu ujal hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek, mohli návštěvníci až do nočních hodin absolvovat komentované prohlídky reprezentačních místností – navštívili tak nejen sál zastupitelstva, místnost rady, ale také pracovnu hejtmana nebo reprezentační zasedací místnost. Zpřístupněna byla i střecha budovy krajského úřadu, kde si zájemci mohli prohlédnout krajskou včelnici. Pod názvem Návrat do 80. let byla pro děti a rodiče připravena zážitková cesta úřadem.

Ve foyer úřadu probíhal po celou dobu Dne otevřených dveří bohatý kulturní program, o který se postarali nejen studenti a žáci krajem zřizovaných škol, ale svoje hudební umění zde předvedli také zastupitelé Jihomoravského kraje.

V rámci Dne otevřených dveří krajského úřadu bylo možno také navštívit výstavu Překonej stěnu smrti o historii železné opony, nechyběly zde dětské tvořivé dílničky ani prezentace seniorpasů a rodinných pasů nebo Kanceláře JMIK pro meziregionální spolupráci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.