Hejtman Štěpán: Máme 457 tisíc roušek, 284 tisíc respirátorů, 49 tisíc obleků

24.07.2020 18:33

Komentář na facebookovém profilu k zásobám zdravotnického materiálu v Královéhradeckém kraji

Hejtman Štěpán: Máme 457 tisíc roušek, 284 tisíc respirátorů, 49 tisíc obleků
Foto: kr-kralovehradecky.cz
Popisek: Jiří Štěpán

AKTUÁLNÍ INFORMACE O ZÁSOBÁCH OOP KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE.

PROSÍM O PŘÍPADNÉ SDÍLENÍ.

V tuto chvíli skladujeme na krajském úřadě více jak 457 tisíc roušek, 284 tisíc respirátorů, 49 tisíc obleků. A zároveň máme k dispozici více jak 9,5 tisíce litrů dezinfekce. Naše nemocnice mají zásobu ochranných pomůcek přibližně na tři měsíce a sociální zařízení přibližně na měsíc. Je důležité říci, že tyto krajské hmotné rezervy pravidelně doplňujeme. V případě vyššího počtu nakažených covidem v kraji jsme připraveni okamžitě distribuovat ochranné pomůcky na potřebná místa.

V tuto chvíli je v Královéhradeckém kraji aktuálně 18 nemocných Covid 19, v okrese Hradec Králové je to 7 osob, v okrese Jičín 5 osob, okres Náchod 2 osoby, okres Rychnov nad Kněžnou 2 osoby a okres Trutnov 2 osoby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…