Hladík (ODS): Volební stánek ODS v Třebíči

05.10.2014 9:25

Prezentační stánek s kandidátkami a kandidáty Občanské demokratické strany v Třebíči jste mohli zahlédnout mimo jiné i v sobotu 4. října 2014 od 9 hodin na spodní straně Karlova náměstí.

Hladík (ODS): Volební stánek ODS v Třebíči
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

S kolemjdoucími občany jsme řešili rozmanitá témata, od těch politických na národní úrovni, přes především ty komunální, tak i běžné životní strasti lidkého života.

Rozdávali jsme naši volební skládačku s hrou, která byla distribuována do poštovních schránek v pondělí a úterý, do přidružených obcí pak v pátek a pondělí před volbami, děti pak obdržely lízátko, dospělým jsme dávali volební program a také drobné reklamní předměty.

Ačkoliv nepršelo, bylo velmi znát, že chladné počasí a zatažená obloha na náměstí moc lidí nevylákala. Jedním z našich bodů ve volební programu, který naleznete na www.odstrebic.cz, je také větší kulturní a společenské využívání Karlova náměstí, které by mělo být centrem dění ve městě. Náměstí by mělo pulzovat i během sobotního dopoledne.

Před termínem voleb, který je v pátek a sobotu 10. a 11. října, proběhnou ještě naše dva volební stánky, konkrétně v pondělí  6. října od 14 do 17 hodin a ve čtvrtek po celý den. Při nich se rádi s Vámi pobavíme o tom, co Vás v Třebíči trápí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě