Hráček (KSČM): Kdo nese vinnu za masakr v Paříži?

08.01.2015 20:46

Poděkujme destruktivní politice USA za nárůst terorismu ve světě. Islámský stát stejně jako Al-Káida a destabilizace Středního východu je dílem Americké neokoloniální politiky.

Hráček (KSČM): Kdo nese vinnu za masakr v Paříži?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Spontánní projev uctění památky obětí teroristického útoku na satirický magazín Charlie Hebdo před francouzským velvyslanectvím v Praze

Za to, co se stalo a stále děje v současné době v Paříži, můžeme poděkovat ignorantské a sobecké politice USA, která musela v zájmu svého kapitálu rozvrátit země Středního východu, které byly do nedávna relativně stabilní jako Libye, Sýrie, Egypt nebo Irák. Je až neuvěřitelné, čeho je tato imperialistická diktatura schopna, jen aby na utrpení mnoha milionů lidí mohla vydělat.

Pokud se ptáte, kam s uprchlíky z těchto zemí, tak odpověď je jednoduchá. Ne do Evropy, ale všechny bychom je měli na náklady Evropské unie přepravit do země, která je za jejich utrpení přímo zodpovědná, a to do USA. Vždyť Amerika byla vždy postavená na přistěhovalcích, tak ať se tedy o oběti své zahraniční politiky postará. Ostatně nebýt USA, tak by tito lidé nemuseli nikam prchat, protože jejich země by dnes nebyly zcela rozvrácené a ovládané Islámským státem nebo jinými podobnými fanatiky.

Pokud bude Evropa dál ustupovat zlovůli USA, tak nás dopady jejich chování zničí. Podobně jako právě ničí Ukrajinu a chystají se zničit i Rusko, ale Putin není Janukovič a Rusko není Ukrajina a Amerika u něj tvrdě narazí stejně jako Hitler a Napoleon. Bez Ruska je Evropa v boji proti následkům Americké arogance bezmocná. Proto je načase uvědomit si, kdo je naším skutečným partnerem a kdo se nás naopak jen snaží využívat ke svým sobeckým mocenským cílům.

Jiří Hráček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hráček - profil

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…