Hrnčíř (SPD): Rozklad EU pokračuje…

08.04.2016 5:35

Evropská komise dnes navrhla dvě šílené varianty, jak upravit pravidla, podle kterých se bude v Evropské unii rozhodovat o azylantech. Tyto návrhy představil místopředseda Evropské komise Frans Timmermans.

Hrnčíř (SPD): Rozklad EU pokračuje…
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Dozvěděli jsme se tak, že Evropská komise počítá v obou variantách s mechanismem přerozdělování imigrantů do členských zemí EU. Vzhledem k faktu, že se ilegálům příliš nechce do chudších států EU, i na to má komise plán. Chce totiž přerozdělovací mechanismus přivandrovalců doplnit o finanční podporu a sjednocení sociálních dávek napříč členskými státy, včetně podpory podnikatelů, kteří budou tyto uprchlíky zaměstnávat. Ze zemí střední a východní Evropy by se tak měl stát jakýsi „uprchlický lágr“.

Multikulturní integrovanou Evropu je prostě třeba vnutit Evropanům za každou cenu, třeba i proti jejich vůli. Je opravdu nejvyšší čas vypsat referendum o vystoupení z EU a zachránit tak naši vlast před povinnou islamizací a sociálním rozvratem na příkaz nekompetentních a cynických unijních lídrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.