Hubáčková (KSČM): Špinavé prádlo se pere doma

13.10.2018 19:37

Žijeme v demokratické zemi, kde svoboda slova je jednou z priorit. Každý má právo sdělit svůj názor. Rozhodně by však neměl být manipulativní a sloužit jako prostředek k nefér boji o moc.

Hubáčková (KSČM): Špinavé prádlo se pere doma
Foto: KSČM
Popisek: Gabriela Hubáčková

Radikalismus a odkazy na minulost přivedly některé volební okrsky k totálnímu propadu KSČM. Brno a Praha jsou příkladem přímo varujícím. Přesto v Praze získal Jiří Dolejš značné preference a přeskočil lídra. Vojtěch Filip z 21. místa v Českých Budějovicích také skončil na prvním místě. V okrese Znojmo je 52 zastupitelů, v Brně-městě ani jeden. Chyba patrně nebude v předsedovi strany.

Každý z nás by měl vyhodnotit, jakou udělal chybu, a pomohl tak vytvořit materiál sloužící k hodnocení voleb. Hlasité výzvy k odstoupení předsedy jsou ze strany neúspěšných pouze zástěrkou k usurpování moci, a to přece nechceme. Souvislé pokusy o uchopení vedoucí role jsou dlouhodobě pro některé typické. Bohužel, tento uměle démonizovaný rozkol KSČM škodí. Slušela by jí spíše zvýšená pracovní aktivita. KSČM není strana na jedno použití a v tom je její perspektiva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě