Kandidát do Senátu Koller: Proč kandiduji za Úsvit s Blokem proti islamizaci

09.09.2016 16:36

Kandiduji za tyto vlastenecké politické subjekty, protože je považuji za nejaktivnější a nejperspektivnější z hediska obrany a prosazování zájmů občanské většiny naší země.

Kandidát do Senátu Koller: Proč kandiduji za Úsvit s Blokem proti islamizaci
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Úsvit-národní koalice s Blokem proti islamizaci tvoří vlastenecký politický subjekt, který prosazuje návrat takových hodnot, jako jsou vlast, národ, rodina, pořádek, spravedlnost, úcta k poctivé práci a zkušenostem, důstojné platy a důchody, podpora aktivních a iniciativních občanů, českého průmyslu a zemědělství, sociální spravedlnost a především nezadatelné právo občanů rozhodovat o budoucnosti své země v referendu. Jsme strana pro všechny, nereprezentujeme takzvanou pravici ani levici, zájmovou, náboženskou či profesní skupinu.

Jsme proti evropské totalitě, její multikulturní islamizaci, lži a politické korektnosti v médiích, okrádání, ponižování a zotročování našich lidí novodobými cizáckými otrokáři. Povinností každého politika je především chránit vlast a národ!

Chceme svoje historickou praxí prověřené evropské a civilizované zvyky a svobody, víru předků, pivo, víno, vepřové, psy, evropské oblečení, vzdělanost, kulturu a myšlení, právo na obranu a sebeobranu perspektivní budoucnost pro svoje děti.

Nechceme lži a politickou korektnost, inkluzi, multikulturní obohacování agresivními a primitivními příživníky se středověkým myšlením na rozkaz z Bruselu, saláfisty, pedofily a podobné psychopaty, jejich mešity, šaríu, halal, čadory, burky, nikáby a obřízky. Nechceme, aby se naše ženy bály vyjít na ulici.

Toto je naše země a koho země - toho víra a nikdo nemá právo nám je brát, tím méně jakási Evropská unie arogantních byrokratů a korupčníků, která nás jen uráží, zneužívá a vysává!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…