Kasal (Antibursík): Do švestek. Andrej Babiš se odkopal

26.05.2015 15:49

Po druhém pokusu, na podzim, bude mít Česká republika novou vládu. Budou ji tvořit ministři za ČSSD a KDU-ČSL s podporou všech demokratických stran a sil v této zemi. Levicových i pravicových.

Kasal (Antibursík): Do švestek. Andrej Babiš se odkopal
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Andrej Babiš se odkopal. Jasně a zřetelně veřejnosti přiznal jaký důvod měl ke vstupu do politiky. Jeho metody nemají v naší  společnosti místo.

Věříme, že parlamentní strany  již pochopily, že se musejí semknout v boji za záchanu demokracie, a to bez ohledu na své stranické cíle. 

Pánové Bělobrádku, Schwarzenbergu, Fialo, Filipe, Okamuro a  Černochu, deklarujte veřejně  Sobotkovi, že je pro vás demokracie na prvním místě a podpoříte jeho  novou vládu a kroky, které povedou k vytěsnění Andreje Babiše z politického vlivu na chod a rozvoj našeho státu a zabráníte tak oligarchizaci a vzniku Agrofertistánu asijského typu.

A Vy , pane Faltýnku, se vzmužte a hledejte finanční zdroje, abyste prokázal, že tu politiku můžete dělat i bez Velkého Přimíchávače.  Na dobré projekty se peníze najdou i bez podpory Andreje Babiše.

Konec projektu: " ANO, bude mi líp ".

JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

10:14 Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k antikampani koalice SPOLU.