Kasal (Antibursík): Kankán Pelikán

28.07.2015 9:20

To je krycí název akce Ministerstva dopravy pro vyčlenění celých ulic pro jízdu cyklisty z domova na Ministerstvo spravedlnosti. Včera unikly podrobnosti.

Kasal (Antibursík): Kankán Pelikán
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

Ochranka šéfa spravedlnosti si s cyklistou Pelikánem již nevěděla rady. Jeho bezpečnost vyřešil stranický kolega, který navrhuje vyčlenit celé ulice jen pro něj a později i pro další cyklisty. Nápad uvital i ministr vnitra Chovanec z ČSSD, kterému se  na stole kupí  zprávy o stovkách opilců za řidítky kol.

"Opravdu bezpeční mohou být jen tehdy, pokud budou mít k dispozici celou šíři vozovky, nikoliv jen úzký proužek, v němž se už nejsou schopni udržet". Tolik slova dopravního experta. Z důvodové zprávy  k předpisu dále vyplývá, že célé ulice budou potřebné i proto, že počet těch, kteří budou muset přesedlat z aut na kola se zvýší zavedením EETKA (Elektronická evidence tržeb konkurence Agrofertu), které již neumožní tisícům bývalých živnostníků jízdu motorovým vozidlem.

Výrazně se tak sníží počet  dodávkových i osobních vozů v provozu a zvýší poptávku po odložených kolech v brněnských ulicích po posledních volbách. Návrh Ministerstva dopravy vítají především obyvatelé Prahy 1, protože cyklisté už konečně zmizí z chodníků Václavského náměstí a pěších zón.

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU ! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: 70 % obcí nespokojených se svým bytovým fondem

15:06 Ministr Bartoš: 70 % obcí nespokojených se svým bytovým fondem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bydlení.