Kohout (ANeO): Dientsbierův návrh na adopce dětí homosexuály je hanebný skandál

03.05.2014 19:41

V posledních dnech jsme mohli zaznamenat, že vládní legislativec Dientsbier chystá návrh na zlegalizování osvojení dětí homosexuálními páry a obecně páry stejného pohlaví.

Kohout (ANeO): Dientsbierův návrh na adopce dětí homosexuály je hanebný skandál
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Je tento krok uvážlivý?, je tento krok lidsky ospraveditelný?, je tento krok výsměchem řádu lidského bytí?, je to krok k přirozenosti? Na první dvě otázky jednoznačně NE, na třetí otázku ANO, na čtvrtou NE. K těmto závěrům mne vede následující.

Takové nehezké páry by jsme měli poslat za práh společnosti. Možná i vzít občansý průkaz a poslat je do muslimských státu, aby je takto nechutné myšlenky přešli.

Základem rodiny a společnosti a státu , je pár muž -žena, jenž tvoří produktivní dvojici, která je úhelným kamenem všeho. Naše společnost skomírá, dochází k poklesu natality , a ke zhoršování demografického vývoje. Adopce dětí homosexuály nic pozitivního neřeší, naopak zavádí  nepřijatelné normy a vzory do společnosti. Gay rodiny nezaručují, že vývoj  dítěte bude harmonický, citový a bezproblémový.

Ve své sobeckosti si gayové neuvědomují, jakým traumatům ditě vystavují, posměškům okolí, a dnes i otevřené reakci homofobní. Rodina jako základní entita je definitivní, rodina se definuje na bázi muž- žena -potomek. Rodina má řadu funkcí ve společnosti, reprodukční, kulturní, vzdělávací . Rodina pěstuje mezigenerační solidaritu, v rodině vznikají solidární a sociální pouta.

Rodina však rozhodně není v relaci muž-muž-dítě. Toto extrémně liberální řešení je cestou do neznáma, je velkým rouháním proti přirozenosti a Božímu řádu. Nemylme se Bůh stvořil Adama a Evu, Bůh nestvořil Adama a Adama II, čili celý námět na adopce homosexuály je nejen nepřijatelný, ale hlavně Boha urážející.

Sekulární liberální levice a sekularisté vůbec předkládají tyto vize společnosti, kde gayové mají děti, kde zabíjení plodu se nazývá interrupcí, kde zabíjení lidské bytosti se nazývá euthanasie, kde se legalizují drogy, kde se znehodnocuje institut pravého manželství.

Prostě se musí jasně říci, že gayové nemohou vychovávat děti , že v takovém případě se lze obávat o duševní rozvoj dítěte. Argument, že bude dítě ekonomicky zabezpečené neplatí.

Takovéto návrhy odmitněme s nejvyšší razancí jako mravně nepřijatelné a jdoucí proti samotnému.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!