Kolář (TOP 09): Kvůli tunelu Blanka je pokládán tichý asfalt v Patočkově ulici

10.10.2017 21:20

Do 19. listopadu 2017 probíhá v ulici Patočkova ve směru z centra, v úseku Pod Královkou – Bělohorská, oprava povrchu vozovky a pokládka tzv. tichého asfaltu. Doprava je vedena po zbylé části komunikace v jednom jízdním pruhu.

Kolář (TOP 09): Kvůli tunelu Blanka je pokládán tichý asfalt v Patočkově ulici
Foto: TOP 09
Popisek: Poslanec Ondřej Kolář

Praha 6 je ráda, že byl konečně vyslyšen požadavek, který u Magistrátu hl. m. Prahy urgovala několik let, zároveň ale zároveň se podivuje nad zvoleným termínem.

„V souvislosti se zprovozněním tunelového komplexu Blanka došlo v Patočkově k výraznému navýšení provozu, z toho důvodu jsme jako jedno z opatření požadovali instalaci tichého asfaltu, který by alespoň částečně pro obyvatele nárůst provozu eliminoval. Dalo by se sice říci – lepší pozdě, než nikdy, jistě se ale všichni shodneme, že takto rozsáhlé omezení provozu by v prázdninovém období bylo pro tisíce řidičů mnohem přijatelnější,“ říká Ondřej Kolář /TOP 09/, starosta Prahy 6.

MČ Praha 6 se pokusí co nejvíc zmírnit dopady této uzavírky na jednu z klíčových dopravních tepen Prahy 6. V této souvislosti hledáme v součinnosti se státní i městskou policií možnosti, jak nejlépe zprůjezdnit dotčené křižovatky a zároveň zvýšit bezpečnost chodců, zejména dětí, u ZŠ J. A. Komenského. Zároveň se diskutují úpravy a dodatečná instalace dopravního značení tak, aby se řidiči lépe orientovali a snáze našli místa, která mohou využít k otočení do opačného směru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu