Koller: Demonstrace jako setkání vlastenců

29.09.2016 10:42

V památný den vzniku naší státnosti v říjnu 1918 svržením rakušáckého okupačního jha se sešli vlastenci všech věkových kategorií na demonstracích Úsvitu s Blokem proti islamizaci ve čtyřech městech naší republiky.

Koller: Demonstrace jako setkání vlastenců
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Setkání v Plzni bylo obzvláště skvělé, protože jsme mohli mezi sebou opět uvítat statečného vlasteneckého barda Tomáše Ortela. Jeho vlastenecké písně zpívali prakticky všichni se slzami v očích. Tak nějak to asi vypadalo koncem roku 1918, kdy jsme se zbavili rakouského multikulturalismu. Nadšení vlastenci prodchnutí odhodláním a vírou v lepší budoucnost. Československé vlajky a symboly naší země. V duchu mne napadla ještě jedna známá píseň, a to Vlajka vzhůru letí, možná proto, že mám vlajku, kterou ušila moje babička v říjnu 1918. Kromě toho můžeme mluvit o doslova symbolickém výběru místa setkání na náměstí Tomáše Garique Masaryka, přesvědčeného československého vlastence.

Za nádherného počasí se před sochou prezidenta osvoboditele sešlo kolem 250 lidí (optimisté říkají 300), kteří se rozhodli oželet část svého volného dne a podpořit vlastenecké politické kandidáty. Akci moderoval David Štěpán. Telemost s velkoplošnými obrazovkami nás spojoval s Prahou, Kladnem a Ostravou. Jako nejzajímavější bylo z ostatních měst hodnoceno vystoupení Tatjany Festerling (německá Pegida) a Mirka Lidinského, včetně jeho poctě veteránům spolu s Martinem Maxou a v neposlední řadě Tommyho Robinsona (britská Pegida).

Vlastenecké setkání v Plzni neuniklo bdělému oku štábu protinárodní globalistické propagandistické ČT 24, stejně jako reportérovi „babišovek“. Kamera ČT 24 byla umístěna tak, aby zabírala pouze část účastníků, zatímco oligarchův mediální dělník napočítal 90 účastníků. Možná mu nešly počty už ve škole. Nás takový odhad neudivil, protože se přesností podobá hodnotě slibů voličům od globalistického majitele „babišovek“ i jeho zaměstnanců ve firmě ANO. Jeho vydatně omlazená tvář na nás zírá z billboardu na každém rohu, přesně podle písničky Tomáše Kluse. Lze se obávat, že jednou se po odklopení deklu na toaletní míse, či víčka konzerv s fazolemi objeví se slibem, že budeme mít voňavé větry, když si bude moci přivlastnit na základě našich hlasů Česko jako svoji kolonii, či firmu po vzoru ukrajinských oligarchů. Protinárodní Novinky cz mají pravděpodobně rovněž v redakci repetenta z matematiky. Ten napočítal v Plzni 100 lidí, pravděpodobně na objednávku svých cizáckých šéfů. Pokud měli v Praze, Ostravě a na Kladně stejně „přesné“ oko, dorazilo nakonec lidí dost.

V Plzni vystoupili Roman Bakala – jednička do kraje (43), Martin Koller – kandidát do senátu (7), z dalších volebních kandidátů vystoupili Daniel Januj za Karlovy Vary, Ladislava Köolteová z Klatov a s nejkratší údernou výzvou k účasti k volbám Jiří Suchý z Plzně. Zajímavé, avšak neradostné bylo rovněž vystoupení Stephana Protschkeho z bavorské AfD, který popisoval tristní situaci v Německu.

Řečníci a vlastenci, kteří je přišli podpořit, se shodli na tom, že nechtějí islamizaci naší země, nechtějí evropskou totalitu, ani německé kvóty, privatizaci státu oligarchou, který uctívá finanční perpetuum mobile (moc dělá peníze a peníze dělají moc a stále dokola, protože nikdy není peněz dost), stejně jako ostudné platy a důchody ve vztahu k životním nákladům po 25 letech panování evropské korupční demokracie, pravdy, lásky a lidských práv jen pro cizince a menšiny. Nechtějí zbabělost premiéra, neziskovky parazitující na nás s pomocí ministra pro věci zbytečné, stejně jako inkluzi ve školách.

Zato všichni chtějí naše historií prověřené civilizované tradice, zvyky a hodnoty, za které bojovali naši legionáři v první a odbojáři ve druhé světové válce. A především všichni chtějí lepší budoucnost pro svoje děti a blízké ve své zemi bez rasistického multikulturalismu, agresivního, ideologického primitivismu, pronásledování a šikanování křesťanů, sociálního parazitování, strachu, lží, korupce a otrokářství. Žádné soukromé lepší česko pro pana oligarchu zastupujícího zájmy cizáckých globalistů a hrajícího si na trochu přitroublého, dobráckého českého strejdu!

A především všichni odcházeli s tím, že půjdou k volbám, protože volit vlastenecké strany znamená volit svoje zájmy. Kdo zůstane doma, hlasuje pro současnou protinárodní vládu. Myslí si jak je úžasně chytrý a přitom podporuje politiky, kteří nás za mnohdy 25 let své úžasné kariéry dovedli pomocí opakovaně nesplněných slibů do postavení kolonie a popelnice evropského odpadu.

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.