Konečná (BPP): Hudebníci hrozbou pro Evropu...

22.10.2015 8:35

Ukažme si na ty ozbrojence prstem! Znamenají bezpečnostní riziko!

Konečná (BPP): Hudebníci hrozbou pro Evropu...
Foto: Brno-stred.cz
Popisek: Nová radnice v Brně

Když tak čtu některé výroky typu: "Alexandrovci jsou větší hrozbou pro Evropu, než nelegální imigranti", "Alexandrovci jsou okupanti ČR", a další snůšku výplodů české "inteligence" (záměrně zde píši české - nevím o tom, že by nějaký Moravák pronesl cosi podobného), tak si říkám, že by ČR měla tím pádem rozpustit i Hudbu AČR a i Hudbu Hradní stráže a Policie ČR. I zde jsou hudebníci přece součástí ozbrojených složek státu a tím pádem nebezpeční, no ne? Takže bych je všechny postavila do jednoho na pranýř, veřejně je znemožnila a to za to, že v minulém režimu hráli na estrádách a  koncertech pořádaných tehdejšími pohlaváry, ale i zábavách a plesech civilních.

Soubory tohoto typu jsou přece poplatné době a o umění zde nelze hovořit, poněvadž jde o bezduchou propagandu a zaprodanost. Vždyť ti lidé přece nejsou hudebníci, ale příslušníci nějakého sboru sloužícímu státu. Tak proč je všechny nezruinovat a nenajímat si pro reprezentaci veškerý underground. Ti jsou přece tou jednoznačnou elitou a důstojnou kulturou, která dává příkladnou osvětu a žár současného trendu.

Prostředky, jakými je sebesezapalování na pódiu, vytrhávání mikrofonů a házení jich do publika, či skoky do diváků jsou přece vysoce trendy a odpovídají na požadavky poptávky po moderním umění, tak na co si držet staré struktury, že? Tudíž výzva příslušným ministrům: zbavte nás již těch ohavných rádoby hudebníků s lesními rohy, fagoty a tradičními nástroji.

Nechceme se na ten povl již dále dívat. Zajímají nás motorové pily a jejich akustický zvuk, jsme natěšeni na nahé dámy, které se na jevišti omotají ostnatým drátem - na symbol útisku svobodného myšlení a rozpusťte všechny orchestry, které měly nevalnou diváckou účast. Již v tom máte praxi, kterou můžete zpětně čerpat ze zrušení Ústřední hudby Ministerstva vnitra ČR z devadesátých let v Ostravě. To se vám moc povedlo a před tímto je radno smeknout klobouk. Kdyby někdo nechápal tento příspěvek, pak jsou tato slova psána s ironií mně vlastní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.