Krkoška (ANO): Děláme maximum pro to, aby k nám turisté jezdili rádi

05.04.2017 5:35

Moravskoslezský kraj patří mezi organizace a společnosti, které odborníci na cestovní ruch považují za nejlepší a nejspolehlivější. Dokazuje to umístění v anketě TTG Travel Awards, kterou každoročně vyhlašují odborné noviny pro cestovní ruch.

Krkoška (ANO): Děláme maximum pro to, aby k nám turisté jezdili rádi
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jan Krkoška

V kategorii „Kraj nebo destinační management, který nejlépe spolupracuje se všemi subjekty cestovního ruchu“ této ankety pro rok 2016 získal Moravskoslezský kraj 3. místo za Jihočeským krajem a Prahou.

„Z umístění Moravskoslezského kraje mám velkou radost. Nestává se totiž často, že bychom se umístili hned za Jihočeským krajem a hlavním městem. Na druhou stranu ale děláme maximum pro to, aby k nám turisté a návštěvníci jezdili rádi, byli u nás spokojení a vraceli se k nám i se svými rodinami, přáteli a známými. Takže ocenění, řekl bych, je zasloužené,“ uvedl náměstek hejtmana pro cestovní ruch Jan Krkoška.

Dodal, že rozvoj cestovního ruchu v regionu kraj výrazně podporuje i finančně. V březnu například krajští zastupitelé schválili pětimilionovou dotaci oblastním destinačním společnostem na rozvojové projekty.

„Do poloviny příštího roku spatří díky dotacím světlo světa několik nových informačně-propagačních tiskovin, mediálních kampaní i famtripů pro cestovní kanceláře, které prodávají zájezdy do Moravskoslezského kraje,“ upřesnil náměstek hejtmana Jan Krkoška s tím, že dotace pomohou destinačním managementům turistických oblastí Moravskoslezského kraje (Beskydy-Valašsko, Jeseníky-východ, Opavské Slezsko, Poodří - Moravské Kravařsko a Těšínské Slezsko) zdokonalit služby, aby se návštěvníci v regionu cítili co nejlépe a dostali maximum informací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

20:18 Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodové reformě.