Krumer (SPD): Fialova vláda s Pavlem našemu státu škodí a ohýbá zákony

11.11.2023 22:01 | Komentář

Petr Pavel obchází a pošlapává trvale platné dohody vítězných mocností, uzavřené ke konci druhé světové války na Jaltě. K tomu ještě vláda odmítla ve sněmovně návrh opozice navýšit důchody na zákonnou valorizaci důchodcům.

Krumer (SPD): Fialova vláda s Pavlem našemu státu škodí a ohýbá zákony
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Petr Pavel obchází a pošlapává trvale platné dohody vítězných mocností, uzavřené ke konci druhé světové války na Jaltě, když dojednává předávání majetku šlechtickým rodům. Dohoda obsahuje i pasáž, že zkonfiskované majetky těch, kteří spolupracovali s hitlerovským Německem, jsou nevratné, aby se už nikdy nemohla opakovat zvěrstva, která hitlerovské Německo provádělo. Aktivita prezidenta Pavla k obcházení dohody vítězných mocností, vyjádřená i v dekretech prezidenta Beneše, je zahráváni si ohněm, hraničí s vlastizradou, a tato osoba by neměla být naším prezidentem.

Anketa

Je srovnání Petra Fialy s Milošem Jakešem přehnané?

3%
95%
hlasovalo: 22006 lidí

K tomu ještě vláda opět lže. Odmítla ve sněmovně návrh opozice navýšit důchody na zákonnou valorizaci důchodcům. Přitom vláda zákon porušila tím, když uvedla jako důvod odmítnutí, že v návrhu opozice jde o nezákonné navýšení důchodů. Ale pro sebe, církve, prokurátory, soudce a další si zvedla důchody a náhrady o celou valorizaci.

Pro vládu, prezidenta, církve a další tak valorizační zákon platí, ale pro důchodce neplatí, když jim snížila zákonnou valorizaci o dvě třetiny. Je to další etapa okrádání důchodců. Potom se diví, že je velký propad tržeb, když většina seniorů nemá ani na nájem, topení, plyn elektřinu a na základní potravinový koš. Důchodci, nevolte tu partu, která vámi pohrdá.

Přitom vláda svojí politikou ničí to, co důchodci za svůj život vybudovali. Aspiruje tím na nejhorší vládu v historii, která spolu s Pavlem okrádá občany, za naše peníze nás zatahuje do válek, vraždění, ničení, podporuje bezbřehou migraci a předává pravomoci našeho státu do EU. Tím vláda v součinnosti s Pavlem likviduje náš stát, a spoluvytváří jednotnou Evropskou říši, řízenou z jednoho centra v Bruselu, kde hlavní slovo má opět Německo.

Stáváme se kolonií, montovnou a odbytištěm často nekvalitních produktů nadnárodních monopolů, a závislí především na Německu, které v době malého odbytu likviduje firmy a svoje filiálky především u nás.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

10:21 Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

Výbor Státního fondu dopravní infrastruktury (SFDI) schválil pravidla pro poskytování příspěvků např…