Kubera (ODS): Takzvaný „labeling“ poškozuje princip volné soutěže a spolupráce mezi státy

15.11.2019 18:12

Předseda Senátu Jaroslav Kubera dne 15. listopadu 2019 zaslal dopis panu Danieli Meronovi, izraelskému velvyslanci v Praze. Vyjádřil v něm podporu Státu Izrael, který se opět stal cílem teroristických útoků.

Kubera (ODS): Takzvaný „labeling“ poškozuje princip volné soutěže a spolupráce mezi státy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

Vážený pane velvyslanče,

dovolte mi, abych Vašim prostřednictvím vyjádřil solidaritu s občany státu Izrael v těchto dnech, kdy je opět civilní obyvatelstvo vystaveno teroristickým raketovým útokům z území sousedních států.

Zároveň chci vyjádřit naději, že tento konflikt bude vyřešen mírovou cestou a nepovede k eskalaci sporů. Plně rovněž respektuji územní celistvost Izraele a jeho právo, jako suverénního státu, na obranu.

Rád bych zároveň vyjádřil názor, že tak zvaný „labeling“ poškozuje princip volné soutěže, otevřeného obchodu a spolupráce mezi státy a rozhodně neřeší otázky, které za jeho prosazováním v Evropské unii stojí. Je zároveň prvkem, který se podílí na růstu antisemitismu v Evropě.

Vážený pane velvyslanče, věřím, že moje slova podpory najdou v Izraeli ohlas a posílí židovský stát a jeho obyvatele v této obtížné situaci.

S pozdravem

Jaroslav Kubera,
Předseda Senátu
Parlament ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.