Kupka (ODS): Liberálně-konzervativní akademie je určena všem pravicově smýšlejícím lidem

23.06.2016 14:35

Každý rok nabízí CEVRO ve svých prostorách v Praze jednoletý vzdělávací program Liberálně-konzervativní akademie.

Kupka (ODS): Liberálně-konzervativní akademie je určena všem pravicově smýšlejícím lidem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kupka

Liberálně-konzervativní akademie je určena všem pravicově smýšlejícím lidem, kteří mají chuť na sobě pracovat a chtějí své schopnosti uplatnit v politice. V září tohoto roku bude zahájen již 14. ročník tohoto úspěšného programu.

Liberálně-konzervativní akademie nabízí mezioborové studium v oborech, jejichž znalost je v politice nezbytná: ekonomie, mezinárodní vztahy, politologie, politický marketing, právo a komunikace a veřejná prezentace.

Jsem přesvědčen, že tato nabídka významně rozšiřuje možnosti vzdělávání členů ODS a nabízí profesní růst všem, kteří se rozhodli rozvíjet své politické aktivity v pravé části politického názorového spektra.

CEVRO patří mezi tradiční partnery Občanské demokratické strany v oblasti vzdělávání. Jeho školeními pro kandidáty a dalšími programy prošla již řada z vás. Liberálně-konzervativní akademie má za dobu své existence již na 400 absolventů.

Studium stojí 6.000 Kč. Výuka probíhá od září do června, vždy jednou měsíčně v sobotu, v prostorách vysoké školy CEVRO Institut v Praze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL