Lachnit (ANO): Pohádkový les - princové a princezny přilákal více než 15 000 lidí

01.10.2014 8:00

Mezi nejoblíbenější akce pro děti, jež pořádá městská část Praha 5 pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, zástupce starosty, se jednoznačně zařadil nový Pohádkový les - princové a princezny, který si v sobotu 27. září nenechalo ujít 15 000 lidí. Ti všichni v Kinského zahradě zažili mnoho zábavy, dobrodružství a legrace. Přes 80 % dětí přitom bylo z městské části Praha 5.

Lachnit (ANO): Pohádkový les - princové a princezny přilákal více než 15 000 lidí
Foto: Redakce
Popisek: Petr Lachnit, zástupce starosty Městské části Praha 5

Akce začala v dopoledních hodinách u Musainonu, děti za doprovodu rodičů měly za úkol na trase dlouhé jeden a půl kilometru plnit úkoly, které jim zadávaly pohádkové postavy. Od nich pak za splněné úlohy dostaly razítka a po jejich předložení v cíli na ně čekal věcný dárek. Program zpestřily i bohaté výtvarné dekorace a profesionální kostýmy z večerníčků. Musaion připravil pro děti výtvarné dílny s tématikou staročeských řemesel.  K úspěchu akce přispělo i příjemné počasí a chutné občerstvení.

„Účast lidí několikanásobně předčila naše očekávání, jsme rádi, že se všichni dobře bavili a odnesli si spoustu zážitků z příjemně stráveného odpoledne. Radnice bude rozhodně takovéto aktivity i nadále podporovat,“ shrnuje 1. zástupce starosty městské části Praha 5, JUDr. Petr Lachnit, který nad akcí převzal záštitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Lachnit

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…