Lacko (ANO): Praha podpoří Nadační fond Kapka naděje finanční dotací

19.07.2018 7:37

V rámci akce „Koně pomáhají 2018“ hlavní město Praha poskytne jednorázovou investiční dotaci ve výši 100 tisíc korun Nadačnímu fondu Kapka naděje. Příslušný tisk na návrh radního Radka Lacka schválila Rada hl. m. Prahy.

Lacko (ANO): Praha podpoří Nadační fond Kapka naděje finanční dotací
Foto: archiv
Popisek: radní Prahy Radek Lacko (ANO)

Nadační fond Kapka naděje požádal v rámci podpory akce „Koně pomáhají 2018“ o investiční dotaci na zakoupení vybavení vybrané nemocnice. Již osmnáct let aktivně pomáhá s pořizováním diagnostických a léčebných přístrojů potřebných k léčbě malých pacientů na základě konkrétních požadavků nemocnic. V roce 2018 byla fondu poskytnuta účelová individuální neinvestiční dotace ve výši 30 000 Kč na rekonvalescenční pobyt dětí z pediatrické kliniky FN Motol.

„Jsem potěšen, že Praha může v rámci akce Koně pomáhají 2018 přispět na vybavení nemocnice. Jsem si jistý, že tato podpora přispěje nejen k usnadnění práce lékařů, sester a dalších pracovníků, ale i k větší spokojenosti pacientů,“ uvedl radní hl. m. Prahy Radek Lacko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…