Laudát (KAN): To se nemělo stát

14.01.2021 16:21

Komentář na facebookovém profilu k informaci o přednostním očkování pracovníků Státního zdravotního ústavu

Laudát (KAN): To se nemělo stát
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Seznam.cz uveřejnil důkazy o tom, že zaměstnanci Státního zdravotního ústavu (SZÚ) a jejich příbuzní se nechali očkovat proti Covidu. Při pohledu na pracovní náplň ústavu a jejich zaměstnanců je jasné, že tohle je z této státní instituce faul na lidi jako prase. Ředitel ústavu Březovský by měl okamžitě rezignovat.

Úředníci v kancelářích a jejich příbuzenstvo určitě v době, kdy umírají na covid tisíce oslabených lidí a vakcíny se již nedočkaly, je tohle neskutečný hyenismus. Máme neschopnou vládu exemplárních nemehel, která za téměř rok není schopna zorganizovat efektivní boj s koronavirem, není schopná zajistit dostatek materiálu, připravit očkovací centra a zorganizovat očkovací mašinérii, musí v tomto případě konat.

Že máme vládu lemplů je jedna věc, ale dopady jejího lemplovství by v žádném případě neměly padat na lidi selektivně. To už hrozí vzpourou při boji o holé přežití. Pokud ředitel SZÚ neskončí, měl by se poroučet Blatný. A to okamžitě.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

12:17 Rajchl (PRO): Hádají se, my jednáme, domlouváme společný postup napříč Evropou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice.