Libor Rouček jednal ve Štrasburku s poslanci ruské Dumy

13.03.2014 6:40

Europoslanec a místopředseda Evropských sociálních demokratů Libor Rouček se 12. března setkal ve Štrasburku s Alexejem Puškovem, předsedou zahraničního výboru ruské Dumy, a čtyřmi dalšími ruskými poslanci.

Libor Rouček jednal ve Štrasburku s poslanci ruské Dumy
Foto: liborroucek.cz
Popisek: Europoslanec Libor Rouček

Rouček na schůze zdůraznil nutnost dialogu mezi Moskvou a Kyjevem ve snaze najít mírové řešení situace, jehož podmínkou je stažení ruských vojsk z území Krymu zpět na základnu v Sevastopolu. 

Rouček jednal rovněž s Petrem Porošenkem, poslancem ukrajinského parlamentu a nejvážnějším kandidátem na příštího ukrajinského prezidenta.

Libor Rouček je místopředsedou Evropských sociálních demokratů (druhé největší frakce v EP) pro zahraniční politiku a oficiálním zpravodajem Evropského parlamentu pro vztahy EU-Rusko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Libor Rouček - profil

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.