Línek (KDU-ČSL): Užívejte léto v našem kraji

09.07.2016 9:26

Přímý pohled Romana Línka

Línek (KDU-ČSL): Užívejte léto v našem kraji
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Roman Línek na jednání rady

Opět kolem milionu Čechů letos, stejně jako každý rok, vyrazí v létě na dovolenou do Chorvatska a dalších středomořských destinací. Je ale dobře, že roste počet těch, kteří upřednostňují dovolenou v tuzemsku včetně našeho kraje.

Ten se totiž z letité popelky v cestovním ruchu stává regionem, který má turistům skutečně co nabídnout. Ať už to jsou Železné hory, Českomoravské pomezí či Orlicko. Obrovského rozvoje doznala síť cyklostezek včetně doprovodné infrastruktury a stále více letních lákadel nabízejí dříve výhradně zimní střediska. Skvělou a zážitky nabitou dovolenou si rodiny s dětmi užijí například v Dolní Moravě, která se v posledních letech změnila k nepoznání. Od množství turistických tras přes populární Stezku v oblacích, letní lanovou dráhu, vodní park, pískový svět, bobovou dráhu a řadu dalších atrakcí. Plnými doušky můžeme ale prožívat léto nejen pod Králickým Sněžníkem, krásně je opravdu všude. Pardubický kraj křižují spoje cyklobusů s půjčovnami kol, o víkendu na Orlicku jezdí parní vlaky a velké množství lákadel nabízejí zdejší hrady, zámky a další pamětihodnosti. Užijte si krásné léto!

Roman Línek, kandidát na hejtmana, Pardubický kraj

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.