Lisková (BPP): Pane Stropnický, byl jste špatný herec a jste ještě horší politik

12.10.2015 7:26

Výroky současného ministra obrany Martina Stropnického jsou snad zlým snem. Proboha, kam ta naše země spěje, když máme za ministry totální lůzry a hlupáky, kteří jen panáčkují za peníze, podle toho, jak jim jejich "chlebodárci" nařídí.

Lisková (BPP): Pane Stropnický, byl jste špatný herec a jste ještě horší politik
Foto: (archiv Nela Lisková)
Popisek: Nela Lisková, bývalá kandidátka na primátorku Ostravy

Absolutní absence zdravého rozumu, takto bych definovala stav naši aktuální politické scény. Pane ministře, váš poslední výrok o tom, že migraci do Evropy financuje Rusko a že jste toto "slyšel od kolegy", je opravdu přesným obrazem vašeho myšlení. Vy si ze své pozice máte především informace prověřit, než je vypustíte ze svých zaprodaných úst. A slova jako "snad", "možná", "asi" a "nejsem si jist", vůbec nepatří do slovníku profesionálního politika. Pravdou ovšem je, že na úroveň  profesionála jste ani jako herec a už vůbec ne, jako politik nedosáhl. Ne nadarmo se vám říká "ministr války".

Pane Stropnický, jste člověk bez kousku sebereflexe a nehodíte se ani na funkci ministra kultury, natož pak ministra obrany. To, co naši zemi působíte svými nekompetentními rozhodnutími a výroky, kdy po nás například vyžadujete, abychom jak muži, tak ženy bojovali za NATO, jakožto zločineckou organizaci je naprosto nepřípustné ! Nikdo nás nemůže donutit k tomu, abychom bojovali za cizí zájmy, potažmo zájmy USA. Jediné, za co bychom my, vlastenci, byli ochotni bojovat je obrana České republiky, i když díky takovým vlastizrádcům, jako jste vy a ostatní v naši vládě, v naši zemi toho českého značně ubývá. Můžete se stydět, za svůj postoj a poklonkování USA, NATO a EU. S tím už budete muset žít do konce života a nikdo vám to už neodpáře a lidé nezapomínají...

Je mi zle, když vidím, jak si vy, naši politici chodíte  pro instrukce na US Ambasádu a před očima celého národa nás systematicky ničíte a prodáváte. Jak si můžete myslet, že vám něco takového projde ? Že si necháme svoji milovanou vlast ukrást takovými jako jste vy a vám podobní a že s ohledem na vaši slepou podporu imigrantů se tady necháme dobrovolně všichni vyvraždit. Každý člověk má pud sebezáchovy a bude bránit nejen před muslimy svou rodinu do poslední chvíle. Před těmi muslimy, které tady chcete vy dostat a které tak intenzivně podporujete. Před těmi primitivními vrahy, ze kterých  chcete udělat řádné řemeslníky, techniky, inženýry, doktory atd. Jste naivní a směšný, protože to poslední, co by u nás muslimové opravdu chtěli, je pracovat. Vy snad nevidíte, že z 90% se jedná o muže v produktivním věku, vycvičenou armádu, určenou k vyvraždění obyvatel Evropy?

Vy nevidíte, co páchají v Evropě za zvěrstva a jaké masivní protesty oprávněně proti muslimům obyvatelé konají ? Vždyť každý normálně uvažující člověk přece ví, co za tím vším stojí a že to rozhodně  nejsou plány Ruska, jak tvrdíte, ale pouze a jen plány USA a Saudské Arábie. A pokud jde o Rusko, které vy tak soustavně haníte, protože musíte s ohledem na pokyny z US Ambasády, tak Rusko jen vždy hasí a zachraňuje to, co USA zapálí a ničí po celém světě. Jsem vlastenka a chci v této zemi žít a vychovat své dítě. Nechci odtud utíkat před muslimy, kteří se snaží díky toleranci politiků, jako jste vy, rozpínat po celé Evropě a zavádět v ní svá zvrhlá a vražedná pravidla, včetně práva Šárija. My jsme tady doma a oni musí respektovat naše pravidla z pozice hosta. Nemluvě o tom, že nás svým postojem, jako národ ohrožujete na životech.

Jak si toto vůbec můžete dovolit ? Vy jste placen z našich daní a jste povinen respektovat naše zákony a Českou ústavu. Toto ovšem v mnoha případech neděláte. Vaši povinností je zajistit ochranu státních hranic z pohledu suverenity státu a bezpečnostní ochranu života, zdraví a majetku občanů České republiky. Nic z toho, pane Stropnický neděláte a jednáte proti zájmům nás obyvatel České republiky a proti národním zájmům. Co nám, občanům  z toho tedy vyplývá ? Je nutností stávající vládu vyměnit, vlastizrádce vést k zodpovědnosti a zvolit si do vlády lidi, kteří nepůjdou proti obyvatelům a zájmům naši země. A především zabránit tomu, abychom byli kolonií USA. Protektor Schapiro nás už delší dobu přesvědčuje o tom, že vlastně ani nic jiného nejsme a vy a vám podobní mu v tom intenzivně pomáháte. Stydím se za celou naši vládu a za politiky jako jste vy !

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.